tiistai 27. maaliskuuta 2012

Salaisia harrastuksia

Illalla

Kaikkia yhteisiä harrastuksia ei ehkä kannattaisi ääneen kertoa, mutta menköön nyt tämän kerran.

Kun meitä lapsettaa, niin silloin leikitään mm raksuilla ja tohveleilla. En tiedä kummalla oli hauskempaa, mutta hauskaa oli. Tämä mamma yritti heittää ja tähdätä raksua tohveliin ja Helmi oli suuri saalistaja. Ruualla leikkiminen tuo varmasti vaihtelua yksipuoliseen raksutarjontaan. Eikö?
Kamalan villejä raksuja täällä olikin.

9 kommenttia:

 1. Helmin asennosta päätellen näyttää olevan kauheen hauskaa!
  Käpälät ovat kuten olen huomannut, ne nappaa sekunnin murto-osassa just raksun päälle, vaikka olisi kuinka vinha heitto. Helmi on keskittynyt tähän tarkkuuslajiin.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on tarkkaavainen Helmi. Ja niin kaunis, kuten aina. Kauniit ovat kyllä tohvelitkin.

  VastaaPoista
 3. No mutta tuohon on hyvä idea molempien yhtäaikaisesta aktivoinnista! Pitääkin kokeilla. Oma veikkaus on se, että Mindy ehkä nappaa jonku raksun, mutta joidenkin kohdalla katsoo vain ihmeissään moista touhua.

  VastaaPoista
 4. Kekseliästä aktiivisuutta ihmiselle ja kissalle, sekä jalkineiden innovatiivista käyttöä! Helmin kannalta taas kissan lajityypillisen käytöksen tukemista, koloihin ja piiloihinhan ne hiiretkin vilistää, kun kissa on lähellä ;)

  VastaaPoista
 5. Voisin itsekkin koittaa tätä raksujen heittelyä Armaan kanssa, jos saisi siihen laiskamatoon vähän liikettä :D Raksut varmaan aktivoi hyvin liikkumaan, kun liikkumisesta saa sitten maistuvan palkinnon :)

  VastaaPoista
 6. Villejä raksuja :-DDD
  Loistava yhteisharrastus! Aikuisena olemisessa on minusta parasta se, että saa mm. leikkiä ruualla, syödä sängyssä ja valvoa koko yön! Enkä ole alkuunkaan kyllästynyt edellämainittuihin etuuksiin ja lakannut arvostamasta niitä vaikka olen yli 40 :-D

  VastaaPoista
 7. Ihana leikki Helmillä ja Mammalla.

  VastaaPoista
 8. Tuohan näyttää ja kuulostaa hauskalta. Varastamme tämän leikin meillekkin ;)
  Ja blogisi on ihanan vihreä! Milloinkahan minä pääsen tuosta jouluisesta ilmeestä eroon....

  VastaaPoista
 9. Tämäpä vasta hauska harrastus! Kehittää niin ruokkijan tarkkuutta kuin koppaajan nopeuttakin :D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.