tiistai 13. maaliskuuta 2012

Yksi kuva

kertoo enemmän kuin tuhat sanaa


Tyynyn teksti suomennettuna: "Mikään asu ei ole täydellinen ilman kissankarvaa." Helmin mielestä myöskään mikään sohva ei ole täydellinen ilman kissankarvaa.

14 kommenttia:

 1. Helmi on niin söpön pellavainen tuossa kuvassa, turkkinsa vastavärinen sininen tyyny takanaan. Ihanan pyöreä ja pehmeä pötkäle!

  VastaaPoista
 2. Paula: Sellainen pellavainen se on, ihan oikeasti. Vähän karkea turkki, joka ei juurikaan vesipesuja kaipaa! Pikku pullukka se on ♥ myös. Mammaansa tullut.

  VastaaPoista
 3. Kissankarvat kruunaavat kaiken:D

  VastaaPoista
 4. Helmi on niin söpö!! Mutta niin on tuo maatuskatyynykin! :D

  VastaaPoista
 5. Myrsky: Niin tekevät!

  Anni: Edesmennyt Wilma meni ja voitti tuon ihanuuden Mustankissan blogiarpajaisissa: http://www.naukulanperhe.blogspot.com/2011/09/voitto-kotiin.html

  VastaaPoista
 6. No ei tietenkään sohva ole mistään kotoisin ilman kissankarvaa. Varsinkaan Helmin karvaa, tuumaa Helmi.

  VastaaPoista
 7. Tyynyn viesti on niiiin totta! Blogissasi on muuten aivan ihana uusi ulkoasu, huomasin jo aiemmin mutta en muistanut mainita siitä.

  VastaaPoista
 8. Hih! Mulla onkin karvanlähtöaika ja meillä käyvät vieraatkin mainitsevat karvoista! Vaikka mutsi imuroi usein ja harjaa mua joka päivä, niin niitä leijuu joka puolella!
  Helmi, susta tulee jotenkin meidän Muhku mieleen...siis Sulo.

  VastaaPoista
 9. Se on hyvä, että mikään asu (tai sisustus tai materiaali) ei ole täydellinen ilman kissankarvaa. Sitä nimittäin piisaa. Olisi kenkkua, jos aina oli epätäydellistä ;)

  Helmi puolestansa on täydellisen kaunis kissa ♥

  VastaaPoista
 10. Se on kiva että Mamma on vielä valinnut valkoisen sohvan, niin Helmi karvat varmasti pääsevät oikeuksiinsa ja näkyvät kauniisti ;)

  VastaaPoista
 11. Ainankaan mikään meillä ei ole ilman kissankarvaa! Se on ihan sama vaikka rullailisi teippiharjalla housunpuntit juuri ennen töihin lähtöä, jompi kumpi ehtii varmasti "ehostaa" ne uudelleen! Joten tuon ajattelun opetteleminen voisi säästää monelta harmaalta hiukselta:)
  Kivat tyynyt...

  VastaaPoista
 12. Oivoi. Karvaa, sitä on kaikkialla :D

  VastaaPoista
 13. Kyllä vain! Karvaa riittää!
  Ihana keväinen kuva ♥

  VastaaPoista
 14. Kiitos kommenteista! Helmi on erityisen tyytyväinen valkoisesta sohvasta (tai tuoli se oikeasti on), myös tummanharmaa sohva sopii mainiosti. :) Karvaa todella riittää, ja kummasti sitä tuntuu vielä kissassakin olevan!

  Eikka: Ymmärrän hyvin, että tuosta kuvasta tulee Muhku mieleen! :)

  Mustakissa: Eikös olekin? Varsinkin tuo maatuskatyyny! :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.