maanantai 4. lokakuuta 2010

Kestosuosikki

ja melkoinen monitoimikone


On se ruma. Ja siitä irtoaa inhottavasti pientä, pientä pahvisilppua. Mutta! Siihen voi terottaa kyntensä, sen päällä voi istuskella, sen pallolla voi leikkiä ja onhan siinä vielä se härpäkekin. Sen takia sen paikka on keskellä olohuoneen lattiaa. Vaikka on se kyllä ruma.

4 kommenttia:

 1. Mitä sitä ei kärsisi kauneu... siis kissojensa takia? t. Nimim. Jo 1,5 vuotta pahvilaatikko olkkarissa, koska kissat haluavat nukkua siinä (ja jyrsiä sitä yhä kauheammaksi)

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Ei tätä tällaista sisustamista voi ymmärtää kuin toinen eläinrakas ihminen.

  VastaaPoista
 3. Tulin käymään vastavierailulla ja täältähän mainioita kissoja löytyi! :)

  Meilläkin on tuollainen samanlainen lelu, joka on osoittautunut kissoille tosi mieleiseksi, vaikka alkuun vaikuttikin rahantuhlaushankinnalta :D Kaikkein parasta sen päällä on nukkua. Vasta meidän uusin kissa on ymmärtänyt kynsienteroitusmahdollisuuden. Ja tuo härpäke teurastettiin heti ensimmäisenä!

  Rumahan tuo toki on (meillä sininen ja eteisessä), mutta mikäpä siinä tosiaan, jos kissoille iloa riittää. Ja riittäähän tuosta toki iloa ihmisellekin noiden pienten valopäiden touhuja katsellessa, vaikka öiseen pallonpyörittelyyn ei meinaa itsellä hermo aina riittääkään. Kaikkein paras on kissa, joka istuu tuon lelun reunan päällä, koittaa pyörittää palloa ja sitten ihmettelee minne se hävisi, kun pallo töksähtää oman pyllyn alle! xD

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Kitinen! Hienoa, että muuallakin nautitaan tästä joka kodin komistuksesta :D !

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.