torstai 7. lokakuuta 2010

Vihreää

Ruokavalio

Kyllä syksy ja talvi tuo taas omat ongelmansa Naukulaan. Millään ei enää tunnu löytyvän Naukulan nurkilta sitä oikeaa heinää. Sitä sellaista toiselta puolelta karkeaa. Sitä jota likat niin haluavat syödä. Jotain pitäisi kyllä nyt keksiä, sillä tavallinen kissanruoho ei kelpaa. Eikä tämä kaktuskaan nyt ihan syötäväksi olisi tarkoitettu. Vinkkejä, anyone?


8 kommenttia:

 1. En oo varma mikä on se kissanruoho mistä puhut, mutta osta Ruohonjuuresta kauran- tai vehnänsiemeniä. Parin kilon pussi pitäs maksaa pari euroa. Siinä on toiseksikin talveksi :-) Ja jos ei onnistu, niin eipä ollut kallis ostos.

  VastaaPoista
 2. Maistuuko maissi? Pehmeää, leveää heinää, joka säilyy hyvänä säännöllisellä kastelulla ainakin pari viikkoa ja (suolaamattomasta/käsittelemättömästä) popcorn-jyväpussukasta riittää vaikka kuinka moneen kylvökseen.

  VastaaPoista
 3. Hyviä ideoita yllä? Entä voisikohan sitä juuri oikeaa heinää pakastaa? Tosin jos sitä ei enää löydy, niin vaikeaksi menee...

  VastaaPoista
 4. Meillä on kokeiltu rairuohoa, kauraa ja eläinkaupasta ostettua "kissanruohoa", en tiedä/muista mitä se virallisesti oli. Mikään kissoistamme ei näitä ole suostunut syömään. Nukkuivat istutusten päällä! Sitten kokeilin pakastaa saraheinää, pakastus onnistui ja kissat söivät hieman kohmeisina heinät...

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos! Näillä mennään. Saraheinää en kyllä oikein löydä enää näiltä nurkilta pakastettavaksi, mutta Ruohonjuureen ja popcornikauppaan täytyy mennä!

  VastaaPoista
 6. Maissiviljelyksistä vielä sen verran, että viljelys on hyvä pitää kosteana, mutta sitä ei kannata peittää (ainakaan pitkäksi aikaa). Jos ilma ei pääse vaihtumaan, maissinjyvät homehtuvat herkästi.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.