lauantai 8. tammikuuta 2011

Fiksu temppu

Vai tyhmä veto?

Mammaa on viimeaikoina huolettanut ulkotarhan kohtalo. Kun lumitilanne on entisestään pahentunut ja puolikas ulkotarhan vielä jäljellä olevaa verkkokattoa kannatteli painavaa lumikuormaa, päätti Mamma ryhtyä toimeen. Verkkokatto on nyt leikattu osittain pois molemmilta puolin, jotta katolta tippuva lumi päätyisi suoraan tarhaan, tarhan seinärakenteita rikkomatta. Vielä en ole vakuuttunut toimenpiteen järkevyydestä, mutta tulipahan tehtyä.

Tässä uhkaava lumi:

Ulkotarha kun vain toinen puoli verkkokatosta on osittain poistettu. Katon lumitilanne tarhasta kuvattuna.


Molemmat puolet ilman kattoa. Vähän jäi homma etuosasta kesken...

4 kommenttia:

 1. Luulen, että oli fiksu ennemmin kuin tyhmä veto. Nyt ei tarvinne uusia kuin katto, ja samalla voi miettiä sen vinomman katon laittamista. Putoava lumi voisi vääntää seinätkin jos katto olisi niissä kiinni.
  No, mistään ei voi tietää mitä tulee tapahtumaan, mutta kumminkin...

  VastaaPoista
 2. Näin ajattelin minäkin. Nyt vaan peukut pystyyn, että homma toimii ja edessä on vain katon uusiminen. Voisi muuten ajatella olevan ilman kattoakin, mutten halua että sinne eksyy lintuja tai oravia...

  VastaaPoista
 3. Hurjasti lunta katonharjalla!!! Samaa mieltä, että oli hyvä poistaa tarhan katto.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen nyt päätymässä siihen, että oli fiksua poistaa katto. Kävin nimittäin juuri tekemässä etupihan lumityöt kivassa vesisateessa. Olipas painavaa lunta!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.