maanantai 20. helmikuuta 2012

Mielipidekysely

Mikäköhän olisi hyvä?

Naukulan yksi seinä on odottanut tapetoimista jo muutaman vuoden. Viime lauantaina sain sitten vihdoin käytyä Tapettitalossa. Siellä oli valikoimaa vaikka muille jakaa ja sinne täytyy kyllä mennä vielä uudelleenkin. Ehkä saan jopa ystävän mukaan makutuomariksi. Nyt mukaan tarttui muutama, jo etukäteen valittu, mallipala. Lauantai illasta asti ne ovat nyt koristaneet olohuoneen seinää ja ajattelin niitä siinä vielä hetken pitääkin. Tuleepahan sitten kerrankin harkittua jotain kunnolla.

Minkä näistä sinä valitsisit?Helmi pysähtyi miettimään asiaa vasta hieman myöhemmin sunnuntai illalla.

15 kommenttia:

 1. Näköjään pidän tummemmista tunnelmista (mikä ei tulekaan yllätyksenä), minusta tuo Käpy on hieno ja siitä tulisi tunnelmallinen seinä. Ja sen vieressä oleva vasemmassa alakulmassa on kans hyvä. Mutta muista, se ei olekaan mun vaan sun koti ;-)

  VastaaPoista
 2. Minä kyllä valitsisin tuon oksa- ja käpytapetin. Riippuisi kyllä vähän huoneesta ja huoneen muusta värityksestä.

  VastaaPoista
 3. Oksa- ja käpy tapetti on hieno. Mutta vaatii rohkeutta valita se. Olen huono tekemään tämänkaltaisia päätöksiä. Sen vieressä oleva mallikin on kiva. Mutta jos kyseessä on vain yksi seinä, siinä tapauksessa kannattaa hieman revitellä!

  VastaaPoista
 4. Mun ajatusmaailmaan passaisi tuo vasemmalla ylhäällä oleva. :)

  VastaaPoista
 5. Tapettitalo Kalliossa? Sano mul kun oot menossa! En auta valinnassa (enkä saa syitä enkä kiitoksia) mutta muten ois mukava nähdä...

  VastaaPoista
 6. Minä taitaisin valita tuon vasemmalla ylempänä olevan. Olisi sitten mukavampi rei'ittää se uusi tapetti ripustamalla kuvia, jotka erottuvat hyvin, kun ei tapetin kuvio häiritse ;)

  VastaaPoista
 7. Minun silmiä kiinnostaa kans tuo ylävasen!

  VastaaPoista
 8. Heh, meillä on samat puuhat, tosin meille taitaa tulla seinille lintusia, vaikka kissat eivät edes saaneet valita :D Ehkä, päätöstä ei ole ihan vielä tehty. Kaikki noista on kivoja. Olen nähnyt livenä tuon valkoisen oksan hopeahtavalla pohjalla ja se oli aika vaikuttava. Väriksi liian kylmä omaan makuuni, mutta kaunis kuin mikä siinä asunnossa, jossa kävimme.

  VastaaPoista
 9. Kyllä tuo käpy miellyttää silmää ja luulen että siinä se Helminkin katse lepää. Vaikea tietysti sanoa, kun ei tunne koko tilaa, mutta näillä tiedoin siis käpy saa äänet täältäkin:)

  VastaaPoista
 10. Minä menisin tuolla vasemman yläkulman tapetilla ehkä. Olen kyllä näissä huono. Käpytapetti on kyllä hieno, mutta itse epäilen miltä se näyttäisi isona alueena. Alkaisiko kyllästyttää ennen aikojaan?

  Helmin mielipidettä tulee kyllä kuulla, luultavasti kissat tietää nämäkin asiat :D

  VastaaPoista
 11. Minunkin ääneni menee käpytapetille, sillä valitsin juuri syksyllä meillekin tummemman harmaan tapetin :)

  Mutta kauniita omalla tavallaan kaikki!

  VastaaPoista
 12. Pitäisi nähdä tarkemmin koko huone, mutta pienten esimerkkien perusteella sanoisin joko käpy tai ylävasen. :)

  VastaaPoista
 13. Kauniita kaikki, ei mene vikaan valitsit sitten mitä tahansa :) Omaa silmääni oikean yläkulman vaalea tapetti viehättää itsessään eniten, sillä se tuo mieleen lohkeilleen lasitteen.

  VastaaPoista
 14. Käpytapetille ääni meiltä! Tuo kultareunuksinen taulu tulisi hienosti esiin! :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos kommenteista! Minä taidan olla entistä enemmän kallistumassa tuohon kaikista tummimpaan - eli käpyyn!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.