maanantai 27. helmikuuta 2012

Sairastupa

Flunssassa

Minä olen flunssassa, Helmi voi hyvin. Yritin tänään lähteä töihin, mutta kotiin oli tultava. Kurkku on kuin tulessa ja uni maistui. Helmi otti päiväunensa kirjastossa, minä sohvalla.

Tämä ei ole yhtään kivaa.

18 kommenttia:

 1. Voi jukra. Ei ole kivaa tuommoinen. Parantavia ajatuksia täältä lähettelemme ja söpösti nukkuvalle Helmille silitykset.

  VastaaPoista
 2. Nyt on ilkeitä ja sitkeitä flunssia liikkeellä. Lepää riittävästi ja hoida itseäsi hyvin, että paranet. (Minullakin tammikuun flunssa oli sitkeä ja viime viikolla löi takaisin - tai sitten uusi flunssa tuli vanhan päälle.)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Täällä podetaan kurkku kipeänä äänettömänä myös. Kissa kainaloon ja unta silmään!
  Rapsutuksia suloiselle Helmille!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Tänä talvena tosi monelle tuntuu tulevan flunssa tervehtymisen jälkeen saman tien uudestaan vähän niin kuin jälkitautina, allekirjoittanut mukaanlukien.
  Pääasia että Helmi on kunnossa, siis siinä mielessä että ihmisten taudit on helpompi hoitaa ja aiheuttavat vähemmän huolta. Sitä paitsi näin Helmi pääsee hoitamaan sinua.
  Muista levätä riittävän pitkään!

  VastaaPoista
 5. Lepoa ja kuumaa juomaa, särkylääkettä, unta ja lukemista. Toivotaan että Helmi kehräämällä hoivaisi sinut terveeksi.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Parane pian! Onneksi Helmi on terveenä niin voi valvoa Mammaa ja näyttää esimerkkiä riittävän levon saannista :)

  VastaaPoista
 7. Toipumista henkilökunnalle ja Helmille päikkäriterkut - tänään on Virallinen Päiväunipäivä, siksi liputetaankin!

  VastaaPoista
 8. Eihän se kivaa oo... HS kertoo että puolet Suomesta on nyt flunssissa. Toivotamma paranemista! Kuumaa mehua, hinajaa, inkivääriä, valkosipulia!

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista! Meillä oltiin jo flunssassa. Oli kelvoton olo.

  Onneksi edes Helmi on terve. Ja söpö. Hoida Helmi hyvin sitä mammaasi, joohan.

  VastaaPoista
 10. Voi oi! Pikaista paranemista! Helmi lämmittää ja antaa hyvää energiaa ja Mamma lepää kiltisti juoden mustaviinimarjamehua villasukat jalassa - eikö vaan...

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista! Ihmeellinen pöpö nyt täällä jyllää kun ei yhtään helpota. Mustaviinimarja ja villasukat kuuluvat kuvioihin, mutta hoitajaa ei täältä löydy. Helmillä on omat päivärutiininsa ja niitä on noudatettava. Mamma siis sairastakoon yksin päivällä, yöllä, aamulla ja illalla saa seuraa.

  VastaaPoista
 12. Auts! Ihan tuli empatiakurkkukipu. Toivottavasti edes aamulla olisi sitten jo parempi olo. Jotenkin ikävintä on, kun yön aikanakaan ei ole mennyt paremmaksi.

  VastaaPoista
 13. Äh, sairastaminen on tosi kurjaa. Toivottavasti paranet pian! Onneksi sinulla on hyvä karvahoitaja Helmi hoivaamassa! :)

  VastaaPoista
 14. Tsemppiä flunssaiselle Mammalle! Tämän talven flunssapöpöt ovat todella hankalia ja vaativat kyllä reilusti lepoa. Itse jo toivoin että pystyn tänäkin vuonna välttämään kausiflunssat, mutta nyt tauti on päällä ja olen toista päivää kuumeessa. Olin todella todella hölmö tänään, kun menin hoitamaan yhden työhön liittyvän tilaisuuden, jota en halunnut peruuttaa. Kokemus oli tuskainen - kuumeisia hikikarpaloita otsalla, välillä tajunta hämärtyy ja puhun sekavia ja äänikin oli totaalisesti kadoksissa:( Vastaavaa en enää halua kokea!!

  VastaaPoista
 15. Kiitos Mindy, Lefa ja Otto Kulta! On kyllä vienyt voimat tämä, niistäessäkin pyörryttää!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.