lauantai 4. helmikuuta 2012

Leikkihetki

ja lepotauko

Jos minua väsyttää ja Helmiä leikityttää, hoidetaan leikkihetki heittämällä raksuja yksi kerrallaan ympäri Naukulaa. Tämä on Helmin mielestä äärimmäisen mukava leikki. Välillä mamma vaan heittää huteja, ja raksu menee vahingossa pöydälle. Video on vuodelta 2008 ja Helmi varsin pulskassa kunnossa. Alussa varsin hieno hyppy!

Pöydän alla on myös mukava esterata. Voiko noita tuoleja koskaan pois vaihtaakaan?Kun haluaisi vielä leikkiä, muttei enää taida viitsiä, on hyvä asettua väijyyn rappusille. Kaiteen takana on nimittäin sohva ja siinä se mamma yleensä pötköttää.

Mukavaa talviviikonloppua kaikille! Asteita Naukulan maastoissa on - 21, 2 C .

10 kommenttia:

 1. Oli Helmi pulska tai ei, niin nopsaan neiti liikkuu. Ja varsin sulavasti. Aivan mielettömän hieno pujottelurata! Tänäänkin lienee vuorossa sisäleikkejä?

  Terveisin: -25.4 C

  VastaaPoista
 2. Jee, raksuleikki on kivaa... Tosin meillä kaksi tykkää siitä tosi paljon ja yksi syö mieluummin lautaselta. Aamos yrittää aina tassulla tappaa raksut ennen kuin syö ne :D

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvä idea tuo raksujen heitteleminen. Meillä otetaan ilolla vastaan kaikki ideat, mitä tulee aktiviteetin järjestämiseen hyperkineettiselle kissalle.

  VastaaPoista
 4. Voi, pysykäähän sisällä noilla asteilla, kun teillä on selvästi savannien eläimistöä (norsua ja leijonaa). Ihana liito-orava-Helmi, hyvin pomppii :-D Meillä pehmeät pomppupallot on suosittuja, niitä pompauttamalla saa Ransun pomppimaan perässä kuin kengurun.

  VastaaPoista
 5. Myrsky: Sisäleikkejäpä hyvinkin! Helmi kyllä äsken pyysi ulos ja kun ikkunan avasin niin pieni nenä nyrpistyi aika pahasti :)

  Saara: Juu, raksuleikki on kivaa. Aamulla taas huomasin, ettei niitä kaikkia sitten syötykään...

  Lissu: Naukula suosittelee raksujen heittelyä ;) !

  Saila: Varmasti pysytään! Helmi taitaa kyllä parhaiten hypellä ruuan perässä :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on kiva esterata, jolla Helmi hyppelee varsin ketterästi. Hauska leikki, meillä ei ole tuollaista raksujen hettelemistä keksittykään. Hyvää viikonloppua Mammalle ja Helmille!

  VastaaPoista
 7. Kivat esteet! Ja pulska tai ei, sulavaliikkeinen kissa se Helmi on ollut (ja on edelleenkin, tietysti!). Ja söpökin vielä *pus*

  Hyvää viikonloppua Naukulaan!

  VastaaPoista
 8. Yyh... meillä mittari näyttää nyt -26,7 :/

  Kivoja leikkejä teillä tytöillä :D

  VastaaPoista
 9. Paula: Kyllä vaan, esterata on mitä mainioin ja käytössä melkein joka päivä. Voittaa kaikki kissanlelut mennentullen!

  Henna, Freide ja Figo: *pus* ja Helmi hyrisee tyytyväisyyttään!

  Tasha: Hui! Meil on nyt viis astetta vähemmän. Täytyy meidän vähän leikkiä :)

  VastaaPoista
 10. Onpas siinä innostunut pomppija! Ei riitä Mindyllä ruokahalu noin antaumukselliseen metsästykseen ellei kyseessä satu olemaan vaikkapa kärpänen.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.