keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Näkyykö mitään?

Riittää jo!

Kuvat ovat viime sunnuntailta, mutta tunnelma voisi olla tältäkin päivältä. Olemme hautautumassa lumeen, sitä on jo varmasti enemmän kuin viime talvena ja se on paljon se!

Kirjaston ikkunasta näkymä ulos näytti sunnuntaina tältä:

Paikallinen linssilude puolestansa tältä: 
Eipä ulkotarhassakaan paljon paremmalta näytä. Siellä ei enää pysty tekemään edes lumitöitä kun ei tiedä minne sitä lunta sieltä laittaisi.
Saa sitä lumen sulamista sitten taas tänäkin vuonna hieman odotella. Ja avitella.

11 kommenttia:

 1. Ohhoh! On lunta mutta kauniisti kinostunut. Upeita talvikuvia!
  Tekisi niin mieli silitellä söpöä Linssiludetta!

  VastaaPoista
 2. "Auta kesää - syö lunta!" Huhhuh! Kesää odotellessa todellakin.

  VastaaPoista
 3. Muistan vielä vuodentakaiset lumioperaatiot Naukulassa... Ja olen samalla tyytyväinen että meillä ei enää ole pihaa :D

  VastaaPoista
 4. Helmi näyttää niin syliin siepattavalta ja halitettavalta. Kyllä lunta riittää tosiaan. Yritän vain muistella kahta edellistä talvea. 2010 olin varma, että lumi ei ole vielä juhannuksenakaan sulanut. Mutta toisin kävi, kyllä se haihtui ja suli paljon ennen juhannusta. Ehkä tänäkin keväänä.

  VastaaPoista
 5. Voi sentään. Talkkaria tarvittaisiin nyt Helmin tarhaan! Vaan näyttää kirjastokissanakin varsin tyytyväiseltä :-)

  VastaaPoista
 6. Onpas Helmillä kauniin vihreät silmät! Kaunis rouva =)

  VastaaPoista
 7. Niin kaunista kun on paljon lunta :-)

  VastaaPoista
 8. Huoh... joo, tämä on jo masentavaa. Meillä piti jo lintulautakin käydä kaivamassa lumen alta pois. Kevät - ethän vaan unohda meitä... saa tulla jo ja vaikka ryminällä, kestämme megaloskan, jos se tuo kevään nopeasti!

  VastaaPoista
 9. Ihana linssilude! Nyt torstaina hanget ovat jo hiukan vajenneet, ja sitä loskaakin maanteillä riittää. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee.

  VastaaPoista
 10. Paikallinen linssilude näyttää oikein hyvältä. Hyvältä näyttää lumikin, mutta mainittu linssilude näyttää paaaaljon paremmalta, sattuneesta syystä ;)

  VastaaPoista
 11. Paikallinen linssilude näyttää aina hyvältä! Täytyy kyllä onnellisena todeta, että viime keskiviikosta tähän lauantaihin lumi on huvennut selvästi! Kevättä kohden, kevättä kohden... :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.