lauantai 25. helmikuuta 2012

Vieraskoreutta

Harjausta, kiitos

Jos minä harjaan Helmiä, tulee kolmen sipaisun jälkeen suhinaa oli harja sitten mikä tahansa. Kun äitini, siis Helmin Mummu, harjaa, on tilanne tämä:Helmi kuulemma toivoi harjausta vähintään kolme kertaa päivässä. Huoh. Onneksi minä kelpaan kyllä kaikkiin muihin toimiin.

15 kommenttia:

 1. Oh-hoh! Mistähän on kysymys? Helmi näyttää oikeasti nauttivan. Ehkä se on juuri sitä vieraskoreutta?
  (Tai ei noista tytöistä aina tiedä että mitä niiden päässä oikein liikkuu...)

  VastaaPoista
 2. :D hehheh! No kylläpäs siellä oltiin niin häntä ja pylly pystyssä! Eipä isän ja äitini luona Viiruakaan saa muut kammata kuin minä, eli valikoivia ovat hovikampaajansa suhteen...

  VastaaPoista
 3. Jopas on ollutkin mukavat harjaukset! Ei meillä noin. Figo voi epähuomiossa vähän aikaa tykätä, mutta kyllä se aina pian huomaa epähuomionsa :D

  Ehkä Helmi Hienona Neitona haluaakin erillisen parturi-kampaajan? Eihän se nyt oo yhtään jännää jos kotona kammataan, kyllä Kampaajalla tulee ihan erilaista jälkeä ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä on juuri noin :) Kun Minni näkee harjan kädessäni se juoksee riemusta kiljuen harjaamispaikalle.

  VastaaPoista
 5. Helmi on tyttö. Tytöt saa sanoo ei ja kyllä ihan siihen tahtiin kuin huvittaa. Ni.

  VastaaPoista
 6. Juu, tuttu juttu, lempparikampaajallahan on aina tuollaista:D

  Helmin mummu on selvästi arvostettu ja luotettu lempparikampaaja. Joillakin on vain näpeissä se harjaustaito. Kaikki ei osaa:D

  VastaaPoista
 7. Myrsky: Ehkä Helmi on tullut siihen tulokseen, että äiti on äiti ja minä vaan kämppis? ;)

  Linda: Niin taitavat olla! Tosin myös veljeni saa Helmiä harjata. Isäni toisaalta ei saa Helmiä edes koskea...

  Henna, Freide ja Figo: Tai ehkä harjaaminen vain kuuluu Mummolan arkirutiineihin?

  Minni: Vanhempieni edesmennyt kissa, nimeltänsä Minni, juoksi myös paikalle heti kun harjaa hieman kopautti lattiaa vasten. Ehkä nimi on enne?

  Musta: Totta! Tytöt saavat vaihtaa mielipiteitänsä koska hyvänsä ja myös sanoa EI.

  Otto kulta: Minä en kyllä osaa! Helmi kertoo sen varsin selvästi.

  VastaaPoista
 8. Oh-hoh, ompa Helmi puolueellinen ja valikoiva. Miten voikin olla. Jospa tämä on ihan Helmin ja Mummun välinen kahdenkeskinen juttu, intiimi asia, joka kuuluu vain heille. Jospa Helmi nauttii siitä, että hänellä on muitakin luottosuhteita kuin luottosuhde Mammaan.

  VastaaPoista
 9. Kyllä Paula, varsin valikoiva on! Ja äitini varsin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 10. Kyllä noin vaativaan hommaan tarvitaan elämänkokemusta : )

  VastaaPoista
 11. Hihii, Helmi! Olen Myrskyn ja Mustan kanssa samoilla linjoilla, tytöillä on oikeus muuttaa kyllä eiksi ja ei kylläksi ihan koska huvittaa ja vaikka heti samantien taas takaisin. Vaikka vaikuttaakin siltä, että Helmin kampaussuhde Mummuun (ja enoon) onkin pysyvää laatua. Ota noista tytöistä nyt sitten selvää.

  VastaaPoista
 12. Helmi näkyy selvästi nauttivan reissustaan "kampaajalle" :) Kissoilla on kyllä erikoisia pieniä oikkuja sen suhteen, kuka mihinkin virkaan kelpaa. Ja ainakaan Unnan mielestä toiset eivät kelpaa yhtään mihinkään! :D

  VastaaPoista
 13. On se tarkkaa! Hyvä, että löytyy kuitenkin tällainen luottokampaaja. Minä puolestani en ole vuoteen yrittänytkään leikata Mindyn kynsiä. Vaikkei se ole mitenkään nautinnollista kuten harjaaminen, mies kelpaa siihen hommaan ilmeisesti paremmin.

  VastaaPoista
 14. Mayo: Niin, eihän tästä 45 vuodesta vielä mihinkään ole ;)

  Saila: Helmi diggaa Mummua ja Enoa. Siitä ei pääse mihinkään. :)

  Ella: Ymmärrän hyvin tuon etteivät toisen kelpaa mihinkään :) Isänikin ymmärtään tuon valitettavan hyvin ja siitä se taitaa kiikastaakin! On vähän äkkinäinen liikkeissänsä ja kaiken lisäksi kova aivastelemaan. Siitä ei Helmi tykkää!

  Susan: Teillä on siis naisten- ja miestentyöt erikseen! Ja vielä Mindyn päättäminä :)

  VastaaPoista
 15. Nyt vähäsen naurattaa. Ekana Ransu näytti myyräilevänsä niinku mäkin ja täällä Helmi on ihan kuin mä papan kanssa. Mua EI harjata, paitsi pappa...nää on vaan näitä Sääntöjä! ylätassu!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.