maanantai 18. marraskuuta 2013

Mitä tapahtui?

Jogurttikupilla

Siirryin eilen aikaisin sänkyyn lukemaan ja niinhän siinä sitten kävi, että nälkä yllätti. Hain iltapalaksi luonnonjogurttia (vai kirjoitetaanko se nykyään jo jugurttia?). Kun olin saanut kulhollisen syötyä laskin sen laiskuuttani hetkeksi sängyn vierelle lattialle. 

Mitä sitten tapahtui? Kävikö siinä joku? Ihan kuin olisin jotain punertavaa cremeä kupilla havainnut. Olin kuitenkin liian hidas tallentamaan tämän yllättävän vierailun, joten nyt emme voi kuin ihmetellä mitä tapahtui. 


Sivusilmällä olin huomaavinani, että vierailijalle maistui. Täytyy katsoa mitä tuote sisältää, jos sitä vaikka voisi ihan tarjoillakin. 

31 kommenttia:

 1. Miksi ei maustamatonta jogurttia voisi kissalle tarjota, vähälaktoosista tietenkin mieluiten. :) Meillä Gerizah ja välillä muutkin kissat odottavat naukuen vieressä, että mies saa syötyä turkkijogurttinsa hunajan kera ja nuolevat sitten kupin puhtaaksi hyvällä halulla. Jostain syystä minun rasvaton jogurttini kelpaa vain Thitille :D

  VastaaPoista
 2. Vähälaktoosista tuo onneksi olikin :) Teillä on ilmeisesti tarkat säännöt siitä kuka saa jogurttia keneltäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan tarkoitin sitä, että Thiti suursyömärinä on ainoa, jolle kelpaa rasvatonkin jogurtti. :)

   Poista
 3. Meillä myös Into syö mielellään turkkilaista/kreikkalaistajugurttia. Jäätelökulhot hän myös nuolee mielellään, mutta se onkin harvinainen herkku.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mamman täytyy nyt uusi ansa asettaa vierailijalle ja kamera kädessä yllättää vieras itse teossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Tämä arvoitus täytyy selvittää.

   Poista
 5. JOS nyt niin olisi käynyt, että se punainen creme olisi mahdollisesti ollut yksi kaunotar nimeltään Helmi niin täältä kissat suosittelee lämpöisesti jatkossakin unohtelemaan jugukuppia lattialle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko että olisi ollut? Eli herkkua sielläkin.

   Poista
 6. Mitä?? Oliko se muka ensimmäinen unohdus, nyt äkkiä uusia unohduksia :)
  Namskis, kissojen herrrkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä se tästä tuntemattomasti vaikutti. Ainakin äänestä päätellen.

   Poista
 7. Kyllä jugurtti varmaan käy. Mutta jospa johtajatar vain tarkastaa, mitä Mamma syö, ja jatkossakin syö mieluiten tällaista tarkastusjugurttia. Voihan käydä niinkin, että jos tarjotaan hänelle vartavasten, hän ei välitäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjosinpa sitten ihan omasta kupista lusikallisin... Ja eipä sitten heti kelvannutkaan. Ihan kuten aavistelit! Heitin pari raksua kylkeen ja sitten meni myös jugurtti.

   Poista
 8. Creme ja jogurtti vaikuttaa oikein hyvältä (maku)yhdistelmältä. Onko Naukulassa valkea lypsyjakkara siellä lattialla?

  VastaaPoista
 9. Hih, tässä blogeja lukiessa söin aamupalaa ja Anni istui jo roskiksen päällä odottaen jugurttiaan. Kun pääsin teidän blogiin tarjosin toisella kädellä purkin nuoltavaksi. Sopi siis aiheeseen kun jugurtti kissan nenän päähän. :D

  VastaaPoista
 10. Meillä Törö putsaa kaikki jugurttikupit ja purkit. Juuttuipa ainakin kerran päästään bulgarianjugurttipurkkiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästähän voisi kehitellä uuden sanonnan? Ahneella on jugurttinen loppu.

   Poista
 11. Meillä on kissat hulluna ternijuustoon:D

  VastaaPoista
 12. Eikös hapanmaitotuotteet ole kissoille soveliaita? Jos vain käy Helmin erikoisruokavalioon. Iltapala maistui johtajattarellekin.

  VastaaPoista
 13. Meilläkin häviää jugurtinrippeet lautaselta alta aikayksikön, ja juuri tuota luonnonjugurttia meilläkin ihmisväki syö. :)
  Tämä on kyllä niistä 'putsattavista herkuista' varmasti terveellisin, muita maistuvia ovat mämmi (ei kerma, vaan mämmi, mieluusti suoraan ropposesta lipitettynä), sekä mangopiltti... Kyllä Pennillä jo silmätkin suurenevat kun pilttipurkki plopsahtaa auki :D Kieli pitkänä koittaa poju lipittää purkista samalla kun syön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että mämmiä ja pilttiä! Siellä on aika erikoiset herkut!

   Poista
 14. Helmi saa siitä hyvin maitohappobakteereita, terveysherkkua :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.