lauantai 30. marraskuuta 2013

Uusi vanha

leikki

Naukulassa heitellään ja metsästetään taas raksuja. 

Vähän aikaa tämä leikki oli unohduksissa, mutta selkeästi tervehtymään päin oleva Helmi vaatii nyt enemmän aktiviteettejä. Yksi hyväksi todettu on raksujen heitto sohvalta käsin. 


Vaikeusastetta lisää kivasti se, jos raksu menee hieman piiloon. Ja kyllä, joskus raksu menee niin piiloon, että sen löytää vasta imuroidessa. 

Helmi on jatkanut diabetesraksujen syöntiä ja herkkuina tarjoillaan allergiaraksuja. Molemmat kelpaavat hyvin ja kun vatsaongelmat ovat nyt takanapäin niin en taida Helmin ruokavaliota muuttaa. 

17 kommenttia:

 1. Kissa on terve kun se leikkii :)

  VastaaPoista
 2. Ihana että leikki maistuu taas. Ja ruoka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ollaan erittäin onnellisia ja huojentuneita :)

   Poista
 3. Joskus pitää kauheasti rapsutella rahin tai vaikka tv-tason reunaa silleen kyljellään maaten....siellä se raksu sitten on piilossa ja tarvitaan vähän mutsin apua, että sen saa kaivettua suuhun.

  VastaaPoista
 4. Helmi, sä harrastat raksunnoutoo ja me pallonnoutoo. Jihaa!

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyi taannoin yksi raksu piilosta, jossa se oli ollut piilossa ainakin vuoden, mahdollisesti puoli toistakin vuotta (eli sen ajan, jonha tässä on asuttu). Tuota raksunheittoa meilläkin harrastettiin silloin kun raksuja vielä syötiin. Oli aina uskomatonta katsoa, miten ne täydestä vauhdista sai huomaamatta asetettua askeleensa niin, että raksu jäi etutassun alle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin. Aina etutassun alle! Ihan samallal tavalla.

   Poista
 6. Hyvä Helmi! Näytä niille raksuille!

  VastaaPoista
 7. Reipas Helmi :) Mindy taitaisi vain katsoa, että heitäpäs uusi paremmin.

  VastaaPoista
 8. Mukavaa ja samalla hyödyllistä leikkiä:) rapsuja Helmille.

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa, kun mamma jaksaa leikkiä Helmin kanssa <3 Meillä noudetaan ponnareita, ja komennetaan kovasti, jos on jäänyt leikkiminen liian vähälle!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.