keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Rapsutusta

rapsuttimella

Käväisin tanskalaisessa katsomassa mitä sieltä löytyisi ja löytyihän sieltä. Joku voisi kuvitella, että tämä härveli on päähierontaan tarkoitettu laite, mutta Naukulassa tällä rapsutetaan kissaa. Hyvin rapsutetaankin, sillä kehräys alkaa jo melkein kun on härvelin viereen päästy. 


Kannattava kolmen euron sijoitus. 

30 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä - meillä on tuollainen vekotin, mutta enpä olekaan Viiruun sitä kokeillut!
  Kivaa keskiviikkoa sekä Helmille että Mammalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Viiru voi vaikka tykätä :)

   Poista
 2. Tanskalaisessa? Mikä se semmoinen on? Joka tapauksessa rapsutin näyttää ja varmaan tuntuukin oikein mukavalta. Hyrr....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiger on tanskalaisten oma Tiimari. Helmi ainakin tuntuu tykkäävän, eikä se minustakaa hullummalta tunnu. Jaamme siis rapsuttimen.

   Poista
 3. Voi ei,tuosta Onnikin tykkäisi ihan varmaan ! Hän rakastaa kaikkia rapsuttimia.
  Onni oli aika polonen maanantaina 12h paaston jälkeen, insullinikertakin piti jättää väliin. Eilen jo oli reipas oma itsensä...tänään tulee soitti lääkäriltä. Olen melko varma että ainakin kilpirauhasen toiminnassa on häikkää. Onnikin oli laihtunut 400g kahdessa kuukaudessa ja sydämestä kuului edelleen sivuääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Onnia! Mietinkin mitä teille kuuluu ja miten meni. Kerrothan sitten mitä uutisia eläinlääkäriltä tuli?

   Poista
 4. Maalaisserkut täällä ihmettelivät että mikä ihmeen tanskalainen, mutta asia tulikin jo selväksi. Vaikuttaa ihan pätevältä rapsuttimelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös mamma tykkää! Itseasiassa muotoilu on kyllä enemmän mamman päähän sopiva kun Helmin kroppaan.

   Poista
 5. Meilläkin on tuollainen, mutta se ei kyllä ole kissojen mieleen!

  VastaaPoista
 6. Tuo "rapsutin" on allekirjoittaneen mieleen -tuntuu huippumiellyttävältä, mutta kissoille en sitä ole kokeillut. Tanskalaisesta löytyy pientä ja kivaa, kuten hunajakeksejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Sitä voi käyttää toisella kädella kun syö toisella hunajakeksejä.

   Poista
 7. Härveli palvelee tarkoitustaan selvästi mitä parhaimmin, jos hyrräystoiminto Helmissä aktivoituu ihan etänäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Toisaalta Helmin hyrräystoiminto on nyt yliaktiivinen ja se aktivoituu pienemmästäkin syystä. Joskus vain kun katson ja puhun.

   Poista
 8. Hauskannäköinen tuo aparaatti ja vielä monivärinenkin!

  Me hankittiin hiljattain eläintarvikekaupasta sellainen pohjavillakarsta, jolla lähtee ihanan hyvin irtokarvat ja Elli nauttii tällä harjaamisesta täysin mitoin. Kampa ja normiharja ei ollut kovasti mieleen, mutta jostain syystä tämä on. Toisaalta Ellin selkäkarvat tuntuu nyt aika karheilta, ollaankohan me karstattu siitä liikaa...?

  Mukavia rapsuttelu (ja kehräys!-) hetkiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Ellillä on sellainen mieltymys! Täytyy tehdä hyvää :) Malttia nyt kuitenkin!

   Poista
 9. Täällä on ihmisihmiset saaneet tollaisen lahjaksi jokunen vuosi sitten eikä näistä kumpikaan intoutunut kehräämään. Nythän nää käsittelee noi kissat. Kiitti Helmi hyvästä vinkistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Tekniikka ei ehkä ole sama kuin ihmisiin, mutta toimii. Ainakin meillä!

   Poista
 10. Jaa että "peämasaasvispilä"? Meille tuommoinen vekotin kulkeutui aikoinaan Pärnun hansamarkkinoilta ja hyvin sillä on vispattuKIN niin tyttären rastat kuin Papankin pitkät hiukset vaikeasti aukisaataville solmuille, mutta kissat siitä eivät ole oikein innostuneet!
  Hyvä, että Helmi osaa nauttia vekottimesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sellainen nimitys :D Hyvä että on ollut käyttöä!

   Poista
 11. Meillä on samanlainen härveli, sen käyttö onkin vähän unohtunut. Täytyypä ottaa esille, talvella kaivataa uusia huveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Kun ulkoilu vähenee, täytyy keksiä sisäleikkejä!

   Poista
 12. Hyvä vinkki eikä hintakaan ole paha. En minäkään tiennyt mikä on "tanskalainen". Nyt siis tiedän että se on Tiger. Härveli näyttää mielenkiintoiselta. Ja Helmi on sen siis testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi on testannut sen hyvinkin! Vähän joutuu käyttämään eri tekniikkaa kun päähieronnassa, mutta tuntuu silti toimivan. Ainakin täällä!

   Poista
 13. Onnin arvot onkin ok, jotkut pikkusen viitearvojen yli mutta ei ole huolta. Fruktosamiini on tietenkin korkea, sehän nyt on selvä diabeetikolla. Olemme huojentuneita tietenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toivottavasti tämä laihtuminen nyt loppuisi kuitenkin. Täällä taitaa olla pahin selätetty ja olo vaikuttaa Helmillä mitä parhaalta.

   Poista
 14. Onko Helmin paino pysynyt ennallaan ?
  Me ei oltu itse edes huomattu Onnin painon putoamista...ja poika on kuitenkin syönyt jopa herkkuja. Siis tuoretta lihaa, kalkkunan siivun palasia, nameja ; siamilaiskissojwn isoja raksuja ja ioanoitten normiruokaa. . Pääruokanaan kuitenkin omat raksut...joita välillä boikotoidaan.
  Maanantaina mitataan vielä sokeriarvot..kun niitä ei nyt voinut paaston ja insuliinittomuuden takia luotettavasti tsekata.Sydämen sivuääntä ei nyt lähdetä tutkituttamaan. Kaapon kardiologi sanoi että mistään lääkkeestä ei ole todettu olevan ihan varmasti apua. Ja Kaapolla on alkava kardiomyopatia...Sulhostahan nyt emme tiedä varmaksi mitään...kun ultraus ja verenpaineen mittaus sen selvittäisi ( lähes tunnin kestävä operaatio ).
  Nyt vaan toivotaan muruille mahdollisimman hyvää ja laadukasta elämää. Ja tietenkin montaa elinvuotta <3
  Helmille halit ! Äh ( ku on kylmää ! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaisi siltä, että Helmin paino ei ole enää pudonnut. Ehkä jopa päinvastoin nyt kun vatsan toiminta on rauhoittunut.

   On teillä kaikenlaista! Toivotaan todellakin monia laadukkaita vuosia lisää näille rakkaille <3

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.