Punatabby Namu

Namu Naukula (Pinkkitassun Hagar, EUR d 22)

Pinkkitassun H-pentue syntyi 15.11.2014. Olin odottanut tätä syntymää jo pitkään, sillä olin hyvissä ajoin ilmoittanut Pinkkitassun kasvattajalle haluavani Sulolle (Pinkkitassun Gilles EUR n 24) kaveriksi Rauhan (Pinkkitassun Edina EUR e 24) pennun. 

Odottaminen oli siinä mielessäkin jännittävää, että minun oli tarkoitus osallistua synnytykseen. Olin valmistautunut lähtemään nopesti minä yönä tahansa, vaan toisinpa siinä kävi. Kun olin hakemassa Arkiporinaa-blogin Paulaa Eurooppalaiskissarenkaan (SER-FER)kokoukseen, soitti kasvattaja ja ilmoitti synnytyksen alkaneen. Ensimmäinen pentu syntyi viisi minuuttia kokouksen alkamisen jälkeen, klo 12.05. Seuraavana syntyi Namu, klo 13.05. Synnytys oli ohi klo 14.55. Kaikki meni hyvin. Tyytyväinen emo ja vastasyntyneet jäivät lepäilemään ja Paula, kasvattaja ja minä lähdimme käymään SER-FER:n pikkujouluissa. Siellä kasvattajan oli kuultu ihastelevan pentuetta ja sanovan, että "sitten sieltä syntyi yksi namu." Paula alkoi kutsumaan Namua Namuksi ja kun minä nimimietinnöissäni keskustelin äitini kanssa, oli hän kertonut pohdintojani isälleni. Isä soitti myöhemmin lähes tuohtuneena ja sanoi: "No nyt et kyllä ala mitään muuttamaan. Se on niin hyvä nimi etten edes minä olisi voinut parempaa keksiä." Niin tuli sitten Namusta Namu. 

Pinkkitassun H-pentueen odotuksesta ja synnytyksestä olen kirjoittanut eurooppalaiskissayhdistyksen Serry-lehteen 4/2014. Kirjoitus on julkaistu editoituna myös täällä Naukulan blogissa. Löydät sen täältä

Naukulaan Namu muutti 20.2.2015 14-viikon iässä. Sulo-serkku otti tulokkaan hyvin vastaan. 


Vasemmalla Pinkkitassun Hillary (EUR e 24) , oikealla Hagar eli Namu.
Emo Rauha on puolivälissä synnytystä. 

Kaksipäiväiset H-pennut. 


Vasemmalta oikealle: Hillary (nukkuu), Hagar, Hilda ja Harvey.
Ikä 1 kk ja 1 pvä. 
Vasemmalla Harvey, pesän päällä Namu, takana Hillary ja Rauha-emon kainalossa Hilda.
Ikä 2 kk ja 3 päivää. 

Vasemmalla Hillary, vieressä Hilda, mikrokuvussa Harvey ja oikealla Namu.
Ikä vajaat 3 kk. 

Namu on synnyttänyt 13.11.2016 Pinkkitassun N-pentueen: kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Pentujen nimet: Pinkkitassun Nathan, Nanette, Natalie, Noël sekä Noomi. Kaikki pennut ovat punatabbyjä (EUR d 22) kuten emonsa ja isänsä Feronian Cajanus. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kur! Kiitos kommentistasi.