maanantai 11. elokuuta 2014

Harjoitus nro 1

Mummulassa

Naukulan porukoitten kesäloma- ja hoitopaikka on Porvoon mummula. Lähdimme Sulon kanssa tutustumaan paikkaan yhdessä, kaikessa rauhassa, ajan kanssa. Lyhyt, vajaan tunnin mittainen ajomatka sujui rauhallisesti. Muutaman kerran takapenkin kuljetuslaatikosta kuului miu, mutta niinhän Naukulan Kerholaisilla on ollut tapana. 

Mummulassa meillä on käytössä oma huone. Sulo löysi sängyn vuodevaatelaatikon hetkessä ja on viettänyt siellä aikaansa kuten myös vuodevaatelaatikon ja seinän välisessä pienessä tilassa. Suloa ujostuttaa. Paitsi iltaisin, iltaisin riehutaan. Eilen kaatui kaksi vesikippoa. Ilmeisesti sen seurauksena, että Sulo pesi niissä tassujaan. Sitten tehtiin hyppyharjoituksia korkean kaapin päälle ja sitten siivosinkin sen päältä aika vikkelään kaiken irtaimiston pois. Oli kyllä oikein hyvä tulla tutustumaan mummulaan yhdessä ja ajan kanssa. 
Harjoitukset jatkuvat. 

26 kommenttia:

 1. Harjoitus tekee Sulosta varmasti mestarin tälläkin alalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin uskon minäkin ja siksi tultiin harjoittelemaan!

   Poista
 2. Sulo on kyllä niin suloinen, että tekis mieli ottaa tosta ruudun läpi syliin paijattavaksi... Mites muuten onko teillä kissoilla koskaan ollut matkapahoinvointia ja jos on niin miten sitä sitten on hoidettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat yleensä vaan matkustaneet joko eläinlääkäriin tai mummulaan. Mummulaankin matkaa on vain n 45 - 50 min, joten kovasti ei pahoinvoinnista ole kärsitty.

   Poista
 3. Viisasta ryhtyä tutustumaan mummulaan jo hyvissä ajoin ja käydä siellä yhdessä. Seuraavalla kerralla Sulo ei ehkä heti menekään sängyn alle eikä vuodevaatelaatikkoon, kun paikka on jo tuttu ja mieluisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen pyrin! Koska Sulo ennemmin tai myöhemmin päätyy tänne hoitoon, niin on hyvä totutella paikkaan yhdessä.

   Poista
 4. Vuodevaatelaatikko on hyvä paikka karvastaa petivaatteet etukäteen tutun tuoksuisiksi..
  Ja sieltä se suurempikin maaimanvalloitus on saanut alkunsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan, että mummu säilyttää petivaatteita siellä laatikossa suojamuoveissa. Vuodevaatelaatikko on todella hyvä tukikohta maailmanvalloitukselle.

   Poista
 5. Hyvä se on harjoitella, Sulo tottuu matkaamiseen ja muuallakin olemiseen kuin kotona. :) Sen virheen teimme kotikissamme kohdalla, että selkeästi liian vähän on sen kanssa matkattu - se matkaaminen on nyt sitten paljon hankalampaa (tosin kyseisen kissan kohdalla siitä millään olisi tuskin täysin vaivatonta tullut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Harjoitus tekee mestarin. Tämä mummula on ollut kaikkien kissojeni mielestä hyvä paikka ja Sulokin on nyt taipumassa sille kannalle.

   Poista
 6. Hiljaa hyvä tulee. Ovatko mummo ja pappa myös paikalla? Onko mummo päässyt harjaamaan Suloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä, ei vielä. Mummu ja pappa ovat paikalla kyllä myös!

   Poista
 7. Sulopas on tomeran näköinen laatikossansa! Vuodevaatelaatikko on ollut Figonkin tukikohtana kyläpaikassa. Taitaa olla kissamaailman sääntö, että illalla ja yöllä tapahtuu aivan erilaisia asioita kuin päivällä ja aamulla! Kokonaan erilaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella erilaisia! Vaikka paikalla on illalla samat ihmiset kuin päivällä, tilanne on kuitenkin kissanäkökulmasta aivan eri.

   Poista
 8. Hienostihan se matka mummolaan sujui, Sulo ylväänä siellä omassa kuljetuskopissaan. Suloinen on kopissa ja ilmankin :)

  VastaaPoista
 9. Tiäkkö kuule Sulo, että taitaa olla teille kissoille ominaista pelmuta noissa vuodesohvalaatikoissa. Meijän Hipsu-neiti oli harrastannu mökillä ihan tota samaa, kerto äippä. Susta on tullu komee kolli. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipsu on osannut valita hyvän paikan, tuumaa Sulo.

   Poista
 10. Voi kuinka ihana vuodevaatelaatikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, Sulosta siellä olisi saanut olla enemmän pehmusteita!

   Poista
 11. Jaksan ihailla Sulon turkin väritystä, niin kaunis :-)!

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. No niinpä valitsikin! Hyvä, että minulle jäi yläpeti.

   Poista
 13. Vuodevaatelaatikko on mahti piilopaikka! Ja hyvä ettei liikaa ujostuta :D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.