maanantai 22. elokuuta 2016

Apuja

ja apuja

Vaikkei täällä ole kissojen mielestä tänä kesänä lainkaan luututtu lattioita tarpeeksi usein, niin onneksi sentään tiskipöydällä on tapahtunut.

Toinen ottaa makuualustakseen kaikki tiskipöydälle olleet kosteat pyyhkeet.


Toinen käy avuliaasti tarkastamassa vastapyyhityn tiskipöydän tassuillansa. Harmi vaan kun en saanut kuvaa kun Sulo maalaili pintaa.Jos alimmaista kuvaa katsoo oikein tarkoin, näkee vesipisaroita altaassa ja ruskean juomakupin vieressä. Sulo läiskytteli ja ihan tahallaan vielä.

Seuraavan siivouskerran yhteydessä täytyy varmasti pestä myös lattiat, ihan kissojen mieliksi. Tai muuten vaan läikytellä vettä.

18 kommenttia:

 1. Meillä tuon veden roiskimisen tiskipöydälle ja joskus vähän lattiallekin hoitaa miäs, ja minä kluutaan. Kissat kulkevat pehmein ja kuivin tassuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on vähän marssijärjestys näissä asioissa.

   Poista
 2. Hassut vesikissat! Ihan hassut ❤️

  Ps. Tiskipöytään jää joskus mitä mukavimmat tassunjäljet, kun siinä tassuttelee koht'silleen pöydänpyyhinnän jälkeen. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tiskipöydällä aina tassunjälkiä. Sen takaa tiskipöydällä oleva vesikippo josta haetaan vähän kostuketta tassuun tuon tuostakin.

   Poista
 3. Ah tiskipöytä! Jos se ei olisi niin tarpeellinen, niin kantaisin pihalle. Ei ole mitään muuta paikkaa, joka niin nopeasti tähmääntyy kissan tassujen avulla, kuin vasta puunattu tiskipöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Paitsi täällä tietty myös ruokapöytä, sillä ulkotarhasta hypätään mieluiten pöydälle, eikä tassuja pyyhitä kuin pöytäliinaan.

   Poista
 4. Hassut kisut. :) Tiskipöytään jää kyllä kaikkein mahtavimmat tassunjäljet...

  VastaaPoista
 5. Äh, meillä ei ole enää tiskipöytää :( On vaan taso, johon ei jää ollenkaan niin kivoja tassunjälkiä, mutta onneksi on keittotaso, johon jää oikein hyvät jäljet ja karvojakin siihen on kiva tiputella :)

  VastaaPoista
 6. On se hyvä että Mammalla riittää apureita. Kannattaa apu ottaa ilolla vastaan -eikä kiristellä hampaita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Tämä mamma on vähän sellainen Peppi Pitkätossu eikä pienet tassunjäljet haittaa yhtään. Onhan kaikki muutenkin vähän heikunkeikun.

   Poista
 7. Puhtaus on puoli ruokaa, kyllä Sulo ja Namukin sen tietää ;) Kukas muuten sen siisteystason tarkistaisi, ellei kissa itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja tassunjäljethän vain tuovat kodikkuutta ja kuuluvat kissatalouteen kuin kissatalouteen.

   Poista
 8. Oho ! Sulo on todella siisti kissa, kun pesee tassujaan vedessä noin useasti ;)

  VastaaPoista
 9. Innokkaat apulaiset, ihana tunnelma kuvissa <3 Meillä on kulunut hävettävän kauan edellisestä lattiapesusta, mahtaisiko ennen valkeaa maata saada se tehtyä :DD

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.