keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Hiljaisuus

ja sen syy

Meistä ei aina kuulu mitään ja siihen on selvä syy. Tai ehkä useampiakin syitä. Voi olla tietokone varattuna tai sitten voi olla niin kova meno ettei vaan kertakaikkiaan ehdi. Namu on ryhtynyt vallan leikkisäksi ja riehuu pentujensa kanssa, Sulo painii, hoitaa ja ennen kaikkea välttelee kameraa. 


Lulu nukkuu. 

Nala. Noomi ottaa pienet tirsat. 

Lulu soittaa kotiin. 

Nala

Nala loikkaa. 


Nacho.

Pekka.

Nacho.

Kaikki ilmoittavat äänekkäästi koska menevät vessaan ja aamuruokaa hamutaan jo kun lautanen on vasta laskeutumassa ruokapaikalle. Kynsiä on leikattu ja Nacho on pukeutunut Vänttisen xxs-valjaisiinsa muutamia kertoja. Namu imettää vielä satunnaisesti, ei kuitenkaan avaa maitobaariaan ihan jokaisesta yrityksestä. Päivittäin, mutta ei aina ja miksi imettäisikään, pennut täyttivät viime sunnuntaina 12 viikkoa. 

Ensimmäiset (Pekka, Nala ja Lulu) lähtevät kotiinsa 14-viikon ikäisinä, sirutettuina, kahdesti rokotettuina ja useasti madotettuna. Nacho lähtee muutama viikko muiden jälkeen. 

Tehtävä on kohta suoritettu ja sitten voi kyllä tulla itku. Uusien perheiden puolesta olen iloinen, näistä on kasvanut kelpo kissoja. 

Ja mikäli joku sattuisi liikkumaan Askolan kissanäyttelyssä lauantaina 4.3., siellä on paikalla myös Naukulan edustus. Mamma ja ....Sulo! Mikäli Sulo saa sertin, saa Sulo myös ensimmäisen tittelinsä kastraattikollina. 

35 kommenttia:

 1. Sinulla on taatusti kotona muutakin tekemistä kuin istua koneella :D Onneksi Nacho jää pitempään ja Noomi vielä pitempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Lattioita voisin nytkin lakaista, tai vaihtoehtoisesti silitellä ja sylitellä kissoja.

   Poista
 2. Ihania pentuja ja mainioita kuvakulmia. Kun suuri ja hyvin hoidettu urakka on takana, voi huokaista helpotuksesta ja tyytyväisyydestä. Haikeus on osa onnea. Onneksi Noomi jää iloksenne ja Nachokin lohduttajaksi vielä vähäksi aikaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat:) Kyllä aika rientää, kun lapsukaiset ovat jo pian lentämässä pesästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, en edes ymmärrä mihin tämä 13-viikkoa on mennyt?! Joulukin oli ja kaikkea.

   Poista
 4. Voi hurja, miten ne ovat kasvaneet. Taatusti pikkuisia tulee ikävä, mutta on lohdullista tietää, että niillä on hyvät kodit. Jääkö Noomi siis Naukulan kolmanneksi kissaksi? Iloisia hetkiä sinne pentujen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noomi on jäämässä tänne, arvatenkin juuri Noomi. Hän kun on kiinnostunut sekä johdoista että televisiosta. Muita ei juuri kiinnosta.

   Poista
 5. Voin kuvitella, että itku tulee, kun on aika päästää pennut maailmalle...
  Ihania kuvia ei enää ihan pikkuisista pikkuisista. :D

  VastaaPoista
 6. Voi mahoton miten ne on sulosia! Vaikka olen ollut hiljaa, niin täällä olen kurkkinut kuitenkin kuulumiset uskollisesti 🙂 On vaan ollut sekä muita kiireitä että mukavaa laiskuuttakin, yritän ryhdistäytyä ...

  VastaaPoista
 7. Voi mahotonta, ku noi piltit on kasvaneet! On se sulosii ja söpösii, myännetään.

  VastaaPoista
 8. Missä välissä punanutut ovat kasvaneet näin isoiksi?! Taitaa tulla lukijoillekin tippa linssiin kun ei enää kaikista kuule. Onneksi sentäs Noomi jää ♥
  Sulolle paljon tsemppiä näyttelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sulo varmasti tarvitseekin tsemppitoivotuksia. On vähän ujo poika, ainakin on ennen ollut.

   Poista
 9. Niin se aika vaan menee nopeaa, vastahan nämä syntyi? ♥

  VastaaPoista
 10. Pekalla on haastetta tuossa palloratatouhussa!

  Mutta sitä piti varsinaisesti sanoa, että on erilaisia hiljaisuuksia. Ulospäin teillä näyttää hiljaiselta, mutta talouden seinien sisäpuolella tuskin on kovinkaan hiljaista ja rauhallista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana. Palloradat eivät lattialla kiinnostaneet, mutta kun nostin ne tuohon imuroinnin ajaksi, oli juttu toinen. Totta myös, ettei täällä kovin hiljaista ole. Täällä Naukulan sisällä.

   Poista
 11. Oi Sulo tulee hurmaamaan kaikki näyttelyssä ♥
  Ihanat pienet tai jo aika isoiksi kasvaneet minipunaiset. Pilkkumasu vilahtaa ekassa kuvassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Jos Sulo saisi sertin niin hyvä olisi.

   Poista
 12. Ihanat kuvat taas kerran!
  Onneksi pennut eivät lähde kaikki yhtä aikaa, on pikkusen sopeutumisaikaa teillä kaikilla.
  Sulolle onnea näyttelyyn, näytä niille kenen täplämassu on kaikkein komein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla niin, muuten voisi olla aika tyhjä olo. Täplämassu on oiva "salainen ase", noinkohan sillä pärjää näyttelyssäkin.

   Poista
 13. Ihanat pennut jotka on kasvaneet hurjasti. Harmi kun meiltä jää Askola väliin, olisi ollut hieno nähdä Sulo livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi! Ehkä joku toinen kerta, jos Sulosta tuntuu siltä.

   Poista
 14. Ihanat kuvat ihanista pennuista. Voi siellä haikeaa olla, mutta varmasti myös mukavan rauhallista, pentujen lähdettyä. Ja mikä parasta, kaikilla hyvät kodit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olisi rauhallista, vaan ei noita Noomin suunnitelmia vielä oikein tiedä. Rauhoittuisiko kun ei ole muita pentuja?

   Poista
 15. Mahtaa tuntua oudon autiolta ja hiljaiselta, kun suurin osa pienokaisista lähtee maailmalle. Mutta onneksi eivät sentään kaikki. ❤

  VastaaPoista
 16. Tosi haikeaa ajatella, että enää 2 viikkoa ennen kuin joukko vähenee, mutta saadaan sentään ihastella paria ihanuutta vielä vähän pidempään. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, haikeaa on ja ihmeellistä. Ei voi vielä ymmärtää.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.