tiistai 2. toukokuuta 2017

Meillä marssittiin - EDIT

Aatteen puolesta

Meillä on sellainen aate, että kaikilla kissoilla pitäisi olla oma koti. Sen puolesta marssimme eilen. Alku tosin oli hieman hankala, kun päämarssija ei millään meinannut päästä ylös auringon lämmittämältä kotirapulta. Mutta kun siitä päästiin liikkeelle, marssittiinkin heti Veetille kertomaan meidän aatteesta. 


Veeti sanoi, että kaikilla koirillakin pitää olla koti ja sitten me marssittiin myös sille. Marssittiin hiekkalaatikon poikki (ei pissattu sinne - EDIT: hiekkalaatikko ei ole käytössä, Sulon ulkoilu sisäpihalla on käsitelty isännöintitoimiston sekä hallituksen puheenjohtajan kanssa ja meillä on lupa ulkoiluun - muutenhan kissoja ei tule päästää edes valvotusti lasten hiekkalaatikolle) ja sitten me marssimme vielä vuorella. 

Lempeää toukokuuta kaikille! 

28 kommenttia:

 1. Sulo, ny oli sulla kyllä reippaat marssit!

  VastaaPoista
 2. Oikea aihe marssia! Meilläkin oli ensimmäinen lämmin päivä eilen; olisin voinut jäädä ulos elämään, mutta sisälle käskettiin tunnin jälkeen - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunti on pitkä aika! Johan sellaisen jälkeen pitää ottaa pitkät nokoset.

   Poista
 3. Oho, teidän marssi on ollutkin melkein pienoiskokoinen maailmanympärimatka, kun on aavikko ylitetty, samoin vuoristo, oltu ruohikkoalueilla ja rakennuksiakin on matkalla ollut, ja sitten vielä on tavattu erilajisia ja -rotuisia henkilöitä!

  Hyvä marssi erityisen hyvän aatteen puolesta! Ja kyllä kaikilla ihmisilläkin koti saisi olla, kuten kissoilla ja koirillakin.

  VastaaPoista
 4. Hieno aate ja mahtava Sulo ♥ Ihanasti se ensin lataa moottorin käyntiin kotirapulla, että jaksaa marssia. Ymmärrän hyvin itsekin hitaasti käynnistyvänä (terveisiä aamukahvin äärestä).

  VastaaPoista
 5. Täällä vaan päivitykset paranee <3 Jos ois tiedetty, ois tultu marssimaan kans! Banderolli:
  Kaikille kissoille, kaikille koirille, OMA HYVÄ KOTI! Tossa on hyvä rytmikin.

  Hyvä, Sulo!

  VastaaPoista
 6. Hienoa marssimista tärkeän asian puolesta ♥

  VastaaPoista
 7. Topakasti Sulo marssi kotien puolesta! Hyvä että sai moikattu Veetiäkin samalla reissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veetiä on aina mukava moikata. Joskus onnistutaan olemaan ulkosalla samaan aikaan.

   Poista
 8. Kyllä! Ollaan täysin saman aatteen pualella. Vaikkei kyllä marssittu...
  Sulo ♥

  VastaaPoista
 9. Oikean aatteen ja asian puolesta marssitte, hyvä!

  VastaaPoista
 10. Hyvän asian puolesta kannattaa marssia!

  VastaaPoista
 11. Tärkeä aihe marssille! Jokainen kissa todellakin ansaitsee kodin. <3 Älkää kuitenkaan marssiko hiekkalaatikoilla, vaikkei Sulo sinne pissaa. Ulkopuoliset ei tiedä Sulon olevan hyväkäytöksinen herrasmies, vaan saavat lisää syitä huudella miksi kissat ja omistajat on kamalia, kun antavat kissojen mennä hiekkalaatikoille. Parempi pysyä kokonaan pois, niin ei tule sanomista. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino, Tärkeä huomautus. Olisi pitänyt alunperinkin kirjoittaa, että tämä "hiekkalaatikko" ei ole käytössä. Sen sisälle on rakennettu pienempi, vaikka sitäkään ei käytetä. Sulon ulkoiluttamisesta sisäpihalla on keskusteltu ja olen saanut siihen luvan taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta. Korjaan asian tekstiin.

   Poista
 12. Hyvä marssi teillä! Ja hienoa että olette saaneet luvan ulkoilla, saataispa mekin mut ei me varmaan saada kun niin iso piha ja sit kaikki haluu! Vaikka ollaankin aina ilman lupaa sisäpihalla, mut ei oo kukaan ainakaan vielä tullut sanomaan ettei saa. Aina saa vain ihania kehuja ja rapsuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa siis pysyä poissa lasten leikkipaikoilta! Muuten ei taida olla hätää (kunhan jaksaa selittää epätietoisille asioita)

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.