keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Haastattelu

Mitä tapahtui, Sulo Naukula?

Mamma: Haluatko kertoa, mitä on tapahtunut, Sulo Naukula?

Sulo: En. 

Mamma: Mitä yöllä tapahtui?

Sulo: Sä nukuit. Me muut ei. 

Mamma: Miksiköhän niin? 

Sulo: Namu nyt on sellainen hössö kissaemo. 

Mamma: Haluatko tarkentaa? 

Sulo: En.

Mamma: Namu? 

Namu: Niin, Sulo ravas ja ravas ja ravas ja mä tiesin, ettei kaikki oo hyvin ja tulin kertomaan sitä sulle tossa kahden maissa. Oliko niin mamma? 

Mamma: Oli. 

Namu: Mutta sä et tajunnut, yritit vaan jutella mukavia ja ottaa mua kainaloon. Mut ei auttanut, mä oon sinnikäs ja saan kerrottua asioita. Silloin kun on tarvis ja mulla ON aika usein sanottavaa ja yleensä se liittyy palvelun laatuun ja siihen, että ruokakippo... No, niin mut Sulo vaan kävi vessassa ja tiputti pari tippaa ja peitteili, mutta ei tullut kunnolla pissaa. 

Sulo: No niin. Oliko pakko? 

Namu: Vihdoin sä mamma nousit ylös tossa puol kuuden pintaan ja sitten säkin sen tajusit. Vihdoin! Sulolla oli pissaongelmia. Sen naamasta näki että se huomas sun tajuavan. 

Sulo: Onko pakko?

Mamma: Sulo jatkatko itse? Sulo: Päädyin koppaan ja sit me lähdettiin ja me mentiin siihen paikkaan missä oon ollut ennenkin. Namu, kerronko MÄ mitä sä siellä viimeks touhusit? 

Namu: No niin, pysyhän nyt asiassa. 

Sulo: No mamma puhu siellä sitte kaikki. I-h-a-n kaikki. Kuinka naapurissa on porattu ja kuinka se pesi saunan ja joutu siirtää meidän pedit ja sitten se kerto, että Noomi on nyt aikuinen. Sitä tätiäkin siellä jo vähän nauratti kun meiän mamma puhu. Mua vähän hävetti. Sitten se jätti mut sinne! Siis jätti. Mamma, miten sä voit tehdä niin? *niisk* 

Mamma: Sulla oli Sulo maailman paras hoito ja sait apua sun vaivoihin. Etkö? 

Sulo: Voi olla. Mutta mä en päässyt tutustumaan siihen paikkaan vaikka kuinka koputtelin mun yksiön ovea? Eikö kaikki ihmiset tiedä mitä koputtaminen tarkoittaa, mamma? 

Mamma: Kyllä ymmärtää, muttei aina voi avata ovea. Mikä sulla oli Sulo?

Sulo: Aivan loistavat arvot! Painoa vaivaiset 6.2 kiloa, oon laihtunut 300 grammaa. 

Mamma: Entä muut? Sulo? 

Sulo: Mulla on idiopaattinen kystiitti. Piste. 

Mamma: Mistä sen sait? Hermostuttiko Noomin ensimmäinen juoksu? Vai lauantainen saunominen? Tai onko sulla tylsää? Mitä mä voin tehdä Sulo? Voi mamman mussukkaa....

Sulo: En kommentoi. Älääää *ravistelee kuvitteellista vettä korvistaan pusujen jälkeen* 

Noomi: Mamma, mikä on juoksu? Onko se joku leikki? 

37 kommenttia:

 1. No voi Suloa. Onko se nyt antibojoottikuuri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, mennään kipulääkkeellä ja ravintolisällä.

   Poista
 2. Tuttu vaiva aikaisemmilla kissoillani. Lääkkeillä hoitui. Voi Sulo, sehän on kivulias vaiva, hyvä että pääsit heti tutkittavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla Sulo oli vielä hieman hämillään, ruoka maistui kuitenkin erinomaisen hyvin ja ravintolisäpillerin sain nakattua kurkusta alas ongelmitta. Tänään kaikki hyvin!

   Poista
 3. No höh, kaikkeen sitä kissa joutuu ja kaikki salaisuudet pitää aina levittää.. Mutta Namu on kyllä fiksu ja mamma kanssa. Ja sun pitää Sulo olla terveenä, jotta pystyt vahtimaan naisväkeä! Ps. Juoksuleikit on kivoja - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namu on! Ja kyllä itseänikin kiittelin, kun ymmärsin.

   Poista
 4. Voi Suloa :( Mutta hirveen fiksuja oli tytöt, niin Namu kun herätti Mamman ja Mamma joka keksi missä vika ja kiikutti vetskulle. Kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tänään on jo ihan eri olo pojalla ja meillä kaikilla!

   Poista
 5. Koeta kestää Sulo, Mamman oli kerrottava siellä ihan kaikki että sä saisit sopivan hoidon. Nyt sä varmaan voitkin jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulon olo on erinomainen jos sen voi päätellä siitä, että köllöttelee selällään ketarat oikosena tuon tuosta ja kehrää kovaa ja puskee vielä kovemmin!

   Poista
 6. Voi Sulo-rakas! Sullakin noita juttuja! Voi kun ei olisi tullut, se on ihan idioottimainen se kystiitti. Mutta ei sitä tarvi hävetä. Tiedän kyllä miltä susta tuntuu, kun mulla on ollut noita kanssa. Muistat vaan juoda paljon vettä ja syödä ravintolisät, ja sitten naapurin pitäisi lopettaa poraaminen.

  Ole vahva ja reipas, Sulo ♥
  Friedesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Oi Friede, oletko säkin vähän ujo? Toivoo punasteleva Sulosi

   Poista
  2. No se on kyllä vähän noloa, kun ihminen varastaa pissiä sillä vesikauhallansa. Ja sitten se on kanssa, kun ne eläinlääkärillä tekee sen Ultran ja surisuttaa masusta karvat pois. Vaikka ei se niin iso alue ole se karvaton, mutta silti on sellainen vähän alaston olo. Pari kertaa mulle on kanssa käynyt sellainen tosi nolo juttu sen Ultran aikana, kun on ollut ihan kauhea pissihätä ja ne on tökkineet ja painelleet mua mahasta. Siitä en kyllä sano sen enempää, kun se on tosi noloa.

   Niin ja sitten kerran en kyllä suostunut yhtään, kun ne eläinlääkärillä toivat mulle kipon, että olisin pissinyt! Liian vähän siinä oli hiekkaa, eikä pissittänytkään, enkä varsinkaan pissi eläinlääkärillä vapaaehtoisesti!

   Niin että älä huoli ja nolostele suotta! Tuo juttu, mikä sulla oli, tekee tosi kipeää, mutta onneksi sun ei tarvi syödä antibiootteja. Ne maistuu pahalle.

   ~Friedesi

   Poista
 7. Voi Sulo! Tollalailla not sun tytöt juoruu sun asioita.
  Mutta noista jutuista on oikeasti hyvä puhua, kun paljon on kissoja joilla on toi sama vaiva. Nyt ne voi lukea täältä, että sullakin on se ja niiden ihmiset tajuu viedä ne saamaan kanssa helpotusta.

  Pikaista paranemista siis Sulo Söpöliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on hyvä kertoa. Toivottavasti kiinnostuneet hakevat lisätietoja tästä taudista!

   Poista
 8. Noomi, joo, juaksu on leikki ja viäl kivempaa, ku samalla voi juasta pallon perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo! Noomi juoksis mielellään kilpaa teidän kanssa pojat.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. No nyt meitäkin jo naurattaa, eilisaamuna ei naurattanut vielä yhtään.

   Poista
 10. Au, kuullostaa kivuliaalle sairaudelle. Paranemisia Sulo!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 11. Voi Sulo! Kyllä sillon pitää kertoa ihmisille, kun on pissavaiva, niin se saadaan hoidettua. Meillä ei tosin oo ollut tuota idiopaattiversiota, kun vain se, mikä menee heti antibiootilla pois.

  VastaaPoista
 12. Voihan Idiootti Kystauti! Onneksi likat kävi juoruamassa Mammalle.. ;)

  VastaaPoista
 13. Voi Sulo-parka��. Toivottavasti olo kohenee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo koheni heti kun pääsimme ell-asemalta kotiin! Pikkasen oli tokkurainen olo rauhoituksen jälkeen, mutta pissavaivat katosivat kuin tuhka tuuleen.

   Poista
 14. Voi ei Sulo! Varmasti oli kurja olo, kun pissi ei kulkenut, mutta onneks olo on jo parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on nyt erinomainen ja sellaisena haluamme sen myös pitää!

   Poista
 15. Voi Sulonen toivottavasti sä oot jo tervettä poikaa <3

  VastaaPoista
 16. Sulo, on hyvä että sulla on tuollainen huolehtiva ystävä ja mami, ei ole kivaa kun on kipuja pissatessa eikä se mene pois ilman apuja. :( Toivottavasti hoidot on auttaneet eikä vaiva uusiudu. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elo on ollut rauhaisaa ja vika on pysynyt poissa! Toistaiseksi ainakin *koputtaa puuta*

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.