lauantai 14. huhtikuuta 2018

Hei, mä oon Noomi

Noomi Naukula

Hei, 

Mä oon Noomi, Noomi Naukula. Mä asun täällä kotona mun äitin, äitin serkun ja meidän mamman kanssa. Mun kodin nimi on Naukula. Täällä mun kotona on ulkotarha, parveke, saunan ikkuna, mamman sänky ja olohuoneessa leikkikenttä. Ne on kaikki mun tärkeitä paikkoja. Ja sit meil on mikro. Se on tärkeä, siellä sulatetaan herkkuruokia, seitä, sydäntä ja kieltä. Mä tykkään niistä ja sit mä tykkään mun omista raksuista. Niistä ei tykkää kukaan muu. Ei ees mun äiti. 


Nää kaikki täällä on ihan mun tassun alla ja mä oon kohta ihan kuningatar. Mun äiti yrittää vielä hangotella vähän vastaan, mut kyllä se oikeesti tietää. 

Täten nimitän teidät kuningataräidiksi. 
Mä osaan käyttää tietokonetta ja käytän sitä aina kun mun mammakin. Oon siinä tosi hyvä. Mamma haluais välillä käyttää sitä tietokonetta yksinkin, mut ei se osais. Mä joudun niissä tietokonehommissa aina asettumaan mamman ja tietokoneen väliin, mamman ranteiden päälle. Siinä heittäydyn sit selälleni ja leivon mamman leukaa. Ettei nyt vaan tuplaleuka enää tosta kasvais. 


Mä oon kaunis, hurmaava ja älykäs. Vaikka mun viikset joskus kutittaakin mun mamman naamaa liian aikaisin aamulla, se on vaan sen mielipide. Nukkuis päivällä. Niin kuin kissat. 


Terkut teille kaikille! Me mennään nyt leikkimään huiskaleikkejä. 

~ Noomi Naukula ~

20 kommenttia:

 1. Ihana Noomi ♥ Itsetunto kohdillaan :-D Tuosta kuningatarasiasta en ole ihan varma, menikö se nyt todellakin noin kuin Noomi ajattelee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namu on kanssasi niin samaa mieltä tuosta kuningatar asiasta.

   Poista
 2. Ihana, ihana Noomi♥ ja niin kaunis, hurmaava ja älykäs...ja vaatimaton..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se menee niin, että kukas kissan hännän nostaa, jollei kissa itse!

   Poista
 3. Hieno Noomi! Siinä kuningatarasiassa Namulla voi kyllä olla sanottavaa, mutta toisaalta kuningataräiti on arvokas titteli myös. Teillä on kyllä Naukulassa asiat kohdillaan ja kissalla hyvä olla. On erinomainen hallinto ja tasapaino tärkeissä kysymyksissä (niinkuin ruoka, huiskat ja mamman töiden valvonta). Ilmankos olette niin fiksuja ja filmaattisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta voihan se olla niinkin, että täällä on diplomaattinen kuningas! Ooh, mikä ajatus.

   Poista
 4. Terävä tyttö, monessa suhteessa. "Ei ees mun äiti." Tuota kuningatarasiaa voi vielä ehkä vähän kypsytellä.

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä fiksu, filmaattinen ja itsevarma. Ne on tärkeimpiä ominaisuuksia kuningattarrelle. Jatka samaan malliin! - Pepsi kuningatar

  VastaaPoista
 6. Ihana tiivistelmä, Noomi. Vaikka periaatteessa kyllä tiedettiin jo, että sä oot ihana ja sulla on ihana elämä. Mut mukava lukee nää yksityiskohdat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on vain yksi ongelma ja se on toi emo. Se ei kruunustansa hevillä luovu. T. Noomi

   Poista
 7. Noomi, ookko ny ihan varma tuosta äitisi syrjäyttimisestä? Se on kuitenkin äitisi. Muuten sulla on hyvin kyllä kaikki ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus äitienkin pitää väistyä valtaistuimeltaan. Se on vissi se.

   Poista
 8. Niin ihana (tuleva) kuningatar! ♥ Noralta terkkuja, että kyllä valtaistuimella on kivaa! Etenkin, kun se on vallattu joltain toiselta.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.