maanantai 6. toukokuuta 2019

Tovella

Pinkkitassun Psipsina (EUR f 22)

Kävin vappuna vierailulla Tovella, siis Noomin pennulla Pinkkitassun Psipsinalla. Lähestyin kyläpaikkaa hieman hassusta suunnasta ja ensin paikallistin Toven korvat! Huudellessani Tovea, korva hieman kallistui äänen suuntaan. Olin löytänyt perille. 


Tovesta on kehkeytynyt ihana neitokainen. Hän ulkoilee valjaissa ja tarkkailee pihapiirin tapahtumia kuningattaren elkein. Tove tullaan näkemään myös kesäkuun kissanäyttelyssä Vermossa. 

Vaikka minulla ei varsinaisesti ole osaa eikä arpaa siinä, että Pinkkitassun P-pentue on niin ihana, niin silti tunnen ylpeyttä kaikista näistä pennuista, ihan samalla tavalla kuin Namun pentueesta, Pinkkitassun N-pentueesta. 

Kiitos, että pääsin tapaamaan Tovea! 

16 kommenttia:

 1. Toven korvat :-D Täydellinen lähestymiskulma siis!
  Tove on niin ihana, varasti sydämen sielukkaalla katseellaan jo pienenä ja katse on siitä näköjään vain syventynyt ja kaunistunut! Toven omistajat saavat varmasti olla kiitollisia sinulle sosiaalisesta ja reippaasta kissasta.

  VastaaPoista
 2. Miten niin ei ole osaa eikä arpaa? Sinullahan on paljonkin sekä osaa että arpaa siihen, olethan heidän elämänsä alkutaipaleen ihmisemo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, tarkoitin lähinnä ihastuttavaa ulkonäköä. Siihen ei kyllä ole osaa eikä arpaa.

   Poista
 3. Mäkin ihan vaan täältä vieraista pöydistä huutelen, että minäkin olen ylpeä että olen saanut tutustua näin viehättävään kissaporukkaan, Mamma mukaanlukien!

  VastaaPoista
 4. Hyvänen aika, tietysti sinulla on paljonkin osaa ja arpaa siinä, että N- ja P-pentueet ovat niin ihania! Sinun ansiostasi niillä oli hyvä lapsuus, eikä ilman hyvää lapsuutta kasva vankkoja, sosiaalisia ja ihastuttavia kissoja!

  Ja ihania nämä tosiaan ovat, korvista ja viiksistä hännänpäähän ja tassunpohjiin ♥

  VastaaPoista
 5. Tove on niin kaunis, reipas ja ihana!♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.