torstai 15. elokuuta 2019

Schesir-maistiaisia

Uutuuksia kissoille (ja koirille)

Saimme jonkin aikaa sitten maistiaisia, Schesir luomuruokasarjan uutuuksia kissoille. Luomutuotesarjassa on sekä kuiva- että märkäruokia ja sitä on jo jonkin aikaa ollut saatavilla ainakin Mustista ja Mirristä. Hieman yllättäen maistiaisten luo tuli ensin Noomi. Noomi ei ole ruokaorientoitunut kissa, Noomista paljon ruokaakin parempaa on esimerkiksi sylittely ja huiskan heilutus. Hetken asiaa pohdittuani ymmärsin kuitenkin mistä kyse. Kassi oli tullut abessiinialaisperheestä ja Noomi on mielestänsä abessiinialainen, vilkas ja erittäin seurallinen. 

Oikea abessiinialainen on koskenut tätä, ihan varmasti on! 


Raksut kelpasivat Sulolle, Namulle ja Hertalle. Yllättäen myös märkäruoka todettiin vallan kelvolliseksi. Sitä söivät ainakin Sulo, Namu ja Hertta. Noomi oli jo siirtynyt odottamaan huiskanheilutusta ja koska raksut sisälsivät viljaa, en niitä Noomille voinut tarjoilla. Noomi on jossain määrin allerginen viljalle, sillä jos maistaa raksuja joissa viljaa, hänen alahuulensa turpoaa.  

Hmmm.... tää ei oo vauvoille. 

Siis sitten mä voin syödä tätä. Lisää tuotteista voi lukea täältä www.mustijamirri.fi/schesir

6 kommenttia:

 1. Ihana piiloabessiinialainen ja hänen pentunsa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piiloabessiinialainen on niin abessiinialainen kuin vain eurooppalainen voi olla :)

   Poista
 2. Noomi ihan vähän vaan söpöstelee!

  VastaaPoista
 3. Ihanat promokisut ♥ Kiva ylläri, ettei märkäruuissa näytä olevan muuta kasviperäistä kuin öljy. :) Monasti harmittaa kun katsoo luomusisältöjä ja löytyy kasviperäiset aineet. Aina parempi olisi toki ollut, jos se öljykin olisi luomulohiöljyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, ehkä vielä joskus jostain tuotteesta löytyy luomulohiöljyäkin.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.