keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Saalistusta

ulkotarhasta

Oikeastaan en ymmärrä sitä, miksi myyrät tulevat kissojen ulkotarhaan? Niiden täytyy tulla sinne kaivautumalla tai sitten pation lautojen alta. Eikö niillä ole hajuaistia, mikä kertoisi, ettei välttämättä kannata? 
Mitä ilmeisemmin nyt rapisee, sillä ulkona ollaan paljon ja pitkään. 

Eräänä iltana kävi niin, että huiskaleikkien aikaan Namua ei näkynyt missään, vaikka yleensä Namu on niissä aktiivisesti mukana. Vähitellen kaikki katosivat ja jäin yksin heiluttelemaan huiskaa. En sitä sitten kauaa viitsinyt ja lähdin katsomaan mistä löydän kissat. Namulla oli paljon paremmat leikit ja hän piti hyvin kiinni saaliistaan. Vain Hertta sai haistaa, muttei koskea. Jos yritti, niin Namu otti saaliinsa suuhun ja lähti kuljettamaan sitä pois. 


Minä sitten kauniisti lakaisin sen ja vippasin ulos. Valitettavasti suoraan yrttipenkkiini. Karman laki. 

6 kommenttia:

 1. En tunnusta nauravani ja jos nauran niin tosi salaa sulta :D

  VastaaPoista
 2. Hienosti toimittu Namu!

  Naukulan ulkotarha on selvästi hyvin satoisa. Ja Naukulan kissojen väliseen perimätietoon kuuluu se, että Mammalle tuodaan saaliit! Mutta sen olen unohtanut oliko aiempi jahtipäällikkö Helmi vai Wilma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisivat tuoda molemmat jahtipäälliköt! Näin muistelen.

   Poista
 3. Karvakansa osaa olla tuulen alapuolella ihan hiljaa, niin ei hiirulaiset huomaa yhtikäs mitään... ennen kuin se on jo myöhäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eikö heistä jää mitään tuoksuja tarhaan? Luulisi, että sinne ainakin kissankarvoja jää.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.