tiistai 12. lokakuuta 2021

Kattoremonttia

Tulossa

Naukulaan on tulossa puolen vuoden sisällä kattoremontti. Hieman jännittää millaista meteliä se tuo tullessaan. Jos jollain on kokemusta, niin kuulisin mielelläni. Asumme rivitalossa ja kuulemma kuukauden kestää kunkin taloryhmän kohdalla. 

Voitko sanoa niille,
että mä ainakin haluan ulkoilla koko rempan ajan?

Mä kans.

Ettäs tiedät. 

Vähän jännittää. 

12 kommenttia:

 1. Äh, mielenkiintoista se ainakin on vain ollut omakotitaloissa. Ja pihalle tulee tikkaita ja telineitä, joita pitkin voi kiipeillä jos tilanne sallii! - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Meillä oli taannoin kerrostalon julkisivuremppa piikkauksineen ja huppuineen. Olisikohan kestänyt kolme kk kaikkinensa tämän talon osalta. Kyllä sen kesti eikä kissatkaan kauheasti hermostuneet. Kaapissa ja peiton alla olivat turvassa yleensä päiväsaikaan. Ihmiselle korvatulpat tai vastamelukuulokkeet. Tuskin kattoremppa tuon pahempi on.

  VastaaPoista
 3. Varmaan suurin kysymysmerkki se, saako tarha olla paikoillaan. Sulo ei ainakaan tykkää yhtään, jos tarha jouduttaisiin purkamaan väliaikaisesti. Eivätkä varmaan ketkään muutkaan Naukulassa tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarhasta olen puhunut kahden hallituksen jäsenen kanssa ja käsitys on, että tarha saisi olla paikallaan. Onneksi.

   Poista
 4. Kysyin K:lta. Ei pitäisi kuulua pahasti stressaavaa meteliä, paitsi jos on kovasti hosuvia kattomiehiä tai pitää moottorisahata. Pääsääntöisesti kuitenkaan ei mahdottomia meteleitä.

  VastaaPoista
 5. Täällä meillä oli rivitalon kattojen uusiminen melkein tasan kolme vuotta sitten. Ja täytyy sanoa, että kyllä se meni todella hyvin. Kolinaa tietysti jonkin verran ja tulopihan kukkapenkkiin muutama telineitten tukijalan jälki. Kattotyöt tehtiin niin, että tulopihan puolella oli telineet ja varsinaisen oleskelupihan puolella ei mitään vaan suojakaiteet kaikki katolla. Meillähän on kissatarha oleskelupihan puolella ja samoin myös lasiterassi. Hienosti meidän kohdalla kaikki tapahtui niin, että mitään ei pudonnut terassin katolle. 👍
  Täällä on yhtiössä kuusi rivitaloa/ ja 25 huoneistoa.ja me asutaan
  viimeisen talon päädyssä ja tällaisissa rempoissa joissa tehdään talo tai huoneistokohtaisia korjauksia niin me ollaan aina viimeisenä ja myös korjaukset viimeisenä. Se hyvä puoli siinä on että, kaikki virheet on siinä vaiheessa tehty ja meidän kohdalla kaikki menee ihan nuottien mukaan.
  Kyllä varmaan teilläkin kattoremppa menee hyvin ja katonkorjaajat ovat nykyisin todella ammattimiehiä ja aina voi heille kertoa jos on huolissaan jostain asiasta.
  Tsemppiä Naukulan poppoolle. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli varsin lohduttavaa luettavaa. Kiitos kun jaoit kokemuksesi, Molley!

   Poista
 6. Rempat eläintalouksissa on aina jänniä, toivottavasti kattoremppa sujuu stressittömästi! Meillä on tänä vuonna tehty putki- ja kosteuskartoituksia, putkiremppa mahdollisesti tuloillaan.... Nykyään on ilmeisesti mahdollista tehdä nekin rempat niin, ettei kotoa tarvitse poistua, mutta ymmärtääkseni se riippuu minkälaisen tavan taloyhtiön hallitus valitsee. Meidän taloyhtiössä on paljon vanhuksia, joten toivottavasti mennään mahdollisimman vähillä evakoilla. Jos se remppa tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan teidän taloyhtiölle viisaita ratkaisuja ja mahdollisimman pieniä häiriöitä, meille molemmille!

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.