torstai 6. tammikuuta 2022

Haastattelu ja merkkipäivä

 Sulo Naukula - poliisi

Tervetuloa haastatteluhetkeen, Sulo Naukula. Otetaan ensin tällaiset kevyet tunnelman laukaisijat tähän alkuun. Kysymys: Mitä kuuluu loppiaiseen, Sulo Naukula? 

Sulo: Kiitos, hyvää vaan. On pistetty tassulla koreasti ja nautittu aamiaisen lisäksi herkkutikkuja. Ulkona viihdyin vain hetken, oli vähän viileää. 

K: Pidät hallussasi Naukulan poliisin virkaa. Miten tähän on päädytty? 

S: Noh, tavallaan se rooli lankesi minulle kuin itsestään. Kun saavuin Naukulaan lauantaina, toukokuun kolmantena vuonna 2014, oli täällä kissavajausta. Sääntöjä toki oli ripoteltu edeltäjieni toimesta sinne tänne. 

K: Koska ryhdyit tosi toimiin poliisina?

S: Täytyy todeta, että siitä asti kun se punainen pallosalama jota myös Namuksi kutsutaan asettui taloksi. Että on tässä jo tätä virkaa hoidettu. 

K: Miten olet kokenut pitkän urasi? 

S: Onhan tässä sitä tapahtumaa ollut. Ensin ohjelmaa järjesti Namu.  Niistä punatabbyistä tänne jäi sitten Noomi ja eiköhän Noomikin sitten lisäohjelmaa tuonut. Ja niin kun tässä ei olisi ollut yhdelle poliisille tarpeeksi hommaa, Noominkin jälkikasvusta jäi tänne yksi ja Herttakin sitten lisääntyi.  Luulin, että siihen se sitten olisi jäänyt, mutta viime vuonna tänne muutti vielä yksi. Sitä ei tarvitse paljoa komennella. On sillä lailla sivistynyt. 

K: No on kyllä aika iso piiri poliisilla. Missä tarvitaan eniten poliisia?

S: Kyllähän se niin on, että täällä saattaa meno välillä muuttua aikamoiseksi. Eikä siinä varsinaisesti mitään, mutta pahoja ääniä ei saisi päästellä. Silloin on virkavallan puututtava asiaan. 

K: Olen huomannut, että löydät aina myös syyllisen. Siis sen, joka aloitti liian äänekkääksi muuttuneen leikin?

S: Tietenkin. Kyllä tässä sitä ammattitaitoa sen verran on, että tilanteen nopealla tarkastelulla tiedän 100% kuka on syyllinen. 

K: Haluatko kertoa tekniikkasi sen suhteen muillekin?

S: En. *painelee saunaan kauneusunille* 


Naukulan Kerho -blogilla on tänään juhlapäivä. 

Ensimmäinen julkaisu pitkän historian aikana kirjoitettiin 6.1.2009. 

Onnea meille. 

14 kommenttia:

 1. Erinomainen haastattelu! Kyllä tämä asiantuntija tietää miten vastata. Onnea parhaalle kissablogille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on ehdottomasti asiantuntija, eikä ymmärrettävistä syistä halua paljastaa kaikkia salaisuuksiaan. Kiitos onnitteluista ♥

   Poista
 2. Isosti onnea Naukulan blogille ♥ Ja kiitos Sulon haastattelusta, oli kiva kuulla tarkemmin tuosta poliisin työstä. Onneksi on Sulo ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea Naukulaan ❤️
  Sulo hoitaa poliisinviran rauhallisesti, mutta määrätietoisesti, mutta niinhän poliisien kuuluukin. Tosin Naukulassa taitaa olla aika vähän hälytystehtäviä, kun tyttöporukka on jo oppinut, että poliisin läsnäollessa ei parane päästellä pahoja ääniä. Sulo 😘❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhutte! Aika vähän niitä kyllä on, mutta silti joskus. Kiitos onnitteluista ♥

   Poista
 4. Ei sitä parane ammattisalaisuuksiaan niin vain paljastaa kenelle tahansa!

  Onnea blogille ja teille ja Sulolle pusu ja herkkutikku! (Sillä uhallakin, että on sopimatonta pussata virkavaltaa tai lahjoa herkkutikuilla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä nyt aina herkkutikun verran voi... Kiitos onnitteluista!

   Poista
 5. Onnea Naukulan kerho ja Sulo poliisi :€) Olemme ylpeitä täällä Mesilässä pojan, velipojan ja möyhäpojan ansiokkaasta ja pitkästä urasta. Nyt olisi mitalin aika, Pinkkitassun ritarikunnan valkoinen I luokan mitali ruusukkein! Hip hip hurraa hurraa hurraa hurraa !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möyhät, möyhät, möyhät! Pusut Puolu-tädille, Mesi-emolle ja Sipi-siskolle Sulolta. Erityispuskut Tellikselle ♥

   Poista
 6. Ooooooo - paljon onnea Naukulalle! Ihanaa, että aloititte. Ties mistä kaikesta sitä olisi jäänyt vuosien mittaan paitsi muuten.
  Sulo on niin hieno poliisi. Parasta laatua mitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin mielenkiintoista tietää millainen maailma olisi blogin aloittamista! Uskaltaako sitä edes ajatella.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Oooh, paljon onnea Naukulaan!! ♥♥ Upeasti on vuosia kertynyt ja aivan ihana, että olette vielä aktiivisena. ♥ Hienosti on kasvanut Sulo-poliisin piiri hiljalleen eikä kuulosta tuottavan haasteita kokeneelle poliisille, hienosti ylläpidetään järjestystä. :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.