sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Synttärit

Pinkkitassun N-Pennut 6 vuotta! 

Kuusi vuotta sitten Namun (Pinkkitassun Hagar, EUR d 22) ja Callen (Feronian Cajanus, EUR d 22) rakkauslapset näkivät päivän valon. Minä muistan näiden pikkuoravaksikin kutsuttujen pentujen ensimmäisistä viikoista sen, että koko ajan oli hiki kun piti punnita ja miettiä siinä yhteydessä kuka on kuka. Namu ei menettänyt muotojaan imetysaikanaankaan, vaikka imetti vitosiaan viimeiseen päivään asti. 

Paljon onnea Pinkkitassun N-pentueelle

Natalielle, Nanettelle, Noelille, Nathanille sekä Noomille tänne Naukulaan! 

Isikissa Callelle hyvää isänpäivää! 


PS: Kissanpentujen on tarkoitus kaksinkertaistaa painonsa ensimmäisen elinviikon aikana. Siispä olen punninnut pennut kaksi kertaa päivässä ensimmäisen kahden elinviikon aikana ja siitä sitten 14 viikkoon asti kerran päivässä kasvattajan ohjeiden mukaan. 


11 kommenttia:

 1. Onnea teille kaikille. Ja uusia Pinkkitassujakin on taas syntynyt:)

  VastaaPoista
 2. Ihana pentue, jolla taisi olla montakin nimeä, kuten rakkailla lapsilla: oravien lisäksi puna-armeija ainakin ;-) Onko ensimmäisessä kuvassa Noomi edessä keskellä? Yritin katsoa, ja se oli minun silmiini eniten Noomin näköinen. Haastetta oli takuulla tunnistamisessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puna-armeijan muistan minäkin :D Ihania raitapallosia kaikki tyynni, kiitos tästä söpöysannoksesta <3

   Poista
  2. Noomi taitaa nojailla punaiseen tyynyyn! Ehkä. Tai en tiedä. Toinen vaihtoehto on mainitsemasi etualalla oleva. Noomi ja Nanette olivat identtiset kaksoset. Ella, ole hyvä. Maailmassa ei voi olla tarpeeksi söpöyttä.

   Poista
 3. Onnea viisikolle ja viisikon iskälle ♥

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon Noomi ja sisarukset kokolailla myöhästyneesti! Minä ihmettelen vuodesta toiseen miten kummassa nämä tunnettiin erilleen. Ei ihme, että oli koko ajan hiki sen asian kanssa :D

  Purrrrr purrrrrrr *pusk* rakas Noomi-mummi ~Arttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli jo hiki kun piti Sailan kanssa miettiä kuka on Noomi! Pusk, Arttu, pusk ♥

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.