maanantai 8. toukokuuta 2023

Television äärellä

Ihan väärään aikaan

Lauantaina ponkaisin ylös sängystä, ruokin kissat, siivosin heidän hiekkalaatikkonsa ja ryntäsin kymmeneksi eläintarvikeliikkeisiin täydentämään ruokavarastoja. Ajoin kiireen vilkkaa kotiin, tein aamiaista ja asetuin television eteen. 

Toimin siis avain väärin, enkä noudattanut Naukulan totuttuja rutiineja. Erityisen huolissaan tästä oli Noomi, joka yritti ohjata minua toisenlaisten toimintojen pariin. Televisiohan avataan vain illalla jos silloinkaan. 
8 kommenttia:

 1. No voi sentään :-D Toivottavasti näit jotakin seremoniastakin. Eipä silti, Noomin kauneutta on aina mukava katsella, mutta olihan tuo historiallinen tapahtuma. Meillä ajankohta osui juuri sopivasti siihen, että pojat olivat ulkoilleet ja siirtyivät päikkäreille. Ransu oli sohvalla vieressäni, katsoi ensin ja nukahti sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin! Jostain syystä Noomi ei juuri sylissä viihtynyt. Ilmeisesti ei ollut tuohon aikaan vielä soveliasta katsoa televisiota.

   Poista
 2. No just sielläkin. Samaa moitin ettei keskipäivän jälkeisten pitkien päiväunien aikas kuulu töllön olla auki! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Ihmiset ovat niin omituisia kun tekevät tuttuja asioita outoihin aikoihin.

   Poista
 3. Toivottavasti tämmönen poikkeus tuotti sentäs lisää laadukasta syliaikaa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä syli ei kelvannut Noomille niin paljoa kun kuvittelin.

   Poista
 4. Voi hyvänen aika millaista käytöstä! Tosin olisi varmaan meilläkin katsottu, mutta katsojakunta (yksi henkilö) oli töissä. Muita ei kiinnosta.

  Tosin tarkoittiko tämä enemmän syliaikaa Noomille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, Noomilla on tarkka aikataulu hänelläkin ja tuohon aikaan olisi pitänyt tehdä ihan muita asioita.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.