sunnuntai 11. kesäkuuta 2023

Siivouspäivä

Työnjohto

Siivoushommissa on hyvä välillä nostella tavaroita pois lattioilta, jotta pääsee kunnolla imuroimaan ja luuttuamaan. Osa jengistä on tällä kerralla kuitenkin katsonut parhaimmaksi ottaa päiväunia saunassa tai parvekkeella (Namu & Noki-Noora), nauttia raittiista ilmasta tarhassa (Sulo), metsästää kärpästä (Noomi), mutta onneksi sitä aina yksi apurikin löytyy. 


Kuvasta kannattaa bongata työnjohdon lisäksi flamingon mustasavukarvoilla kuorrutetut jalat. Niitä ei putsata! Olin muutamia vuosia sitten rotukissayhdistyksen ja eläinlääkäriaseman yhteisellä luennolla, jossa kerrottiin, ettei kannattaisi siivota niin tarkasti, jotta kissat tuntevat paikat omakseen. Noki-Nooran suhteen tämä on erityisen tärkeää, niin ajattelen. 


7 kommenttia:

  1. Kiinnostava installaatio tuollainen flamingo nojatuolissa. Ja työnjohdollisestikin hyvä, näkee oivallisesti ympärillensä.

    PS. Ensin ajateltiin, että olivatko Namu ja Noki-Noora siis molemmat parvekkeella, mutta taisikin Namu olla saunassa ja Noki-Noora parvekkeella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flamingo nojatuolissa oli oikein hyvä, Herttamaisen hyvä.

      Poista
  2. Se on hienoa, että Noki-Nooran herkkiin tunteisiin suhtaudutaan vakavasti.
    Hertalla on kyllä aika tiukka ilme.

    VastaaPoista
  3. Onneksi joku sentään joutaa työnjohtohommiin, eihän siivoamisesta muuten tule mitään.
    Loistava tieto tuo, että ei saa siivota liian tarkkaan! Minä olen tietämättäni noudattanut sitä aina ja nyt siis siihen on kunnon syy 🤣

    VastaaPoista
  4. Meillä on iäkkään kerrosnaapurin kissa aika usein rappukäytävässä, koska livahtelee huoneistosta ulos ja taas takaisin rappuun odottelemaan. Ihmeesti näyttää tällainen rappukäytävässäkin aikaansa viettävä kisu tunnistavan paikan vielä omakseen, vaikka rappukäytävien siivous on aika tehokkaan oloista. Täsmennän vielä, että kyseinen kisu on oikein siisti ja kaikki asukkaatkin siitä pitävät.
    https://www.siivousnorppa.fi/liiketilasiivous

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.