keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Syntymäpäivä

Pinkkitassun H-pennut 

Kun on yksistä juhlista toivuttu, on vuorossa jo seuraavat. Tänään Namu ja muut Pinkkitassun H-pennut eli Hillary, Hilda, Harvey ja Hagar eli meidän Namu täyttävät yhdeksän vuotta. 

Tämän pentueen mukana olen ollut synnytyksestä lähtien. Pinkkitassun kasvattajan kanssa olimme sopineet, että tästä pentueesta tulisi minulle mahdollisesti sijoituskissa ja olimme sopineet, että tulisin mukaan synnytykseen. Samaa oli jo toivonut Namun syntymäkodin Paula, jotta saisin kokea tällaisen ihmeen. Namun emo Rauha päätti ryhtyä synnytyspuuhiin keskellä päivää. Kun Eurooppalaiskissarenkaan syyskokouksen piti alkaa klo 12, syntyi ensimmäinen pentu Hillary maailmaan klo 12.05 kovan karjunnan kanssa. Seuraavana syntyi meidän Namu ja sitten syntyivät Hilda ja Hartsa. 

Rauha ja Rauhan salaisuus. 

Neljä vastasyntynyttä. 

Emon tassut ja Hillary-pennun tassut. 

Namu on punaisista keskimmäinen

Sulo oli tulevasta kämppiksestänsä tietämätön ja halaili vain 
syntymäkotinsa Puolu-tätiä. 

Poseeraus. 
Huomatkaa Hartsa mikrokuvussa. 

Ihania muistoja, ihania kissoja ja lämpimiä hetkiä näiden villikoiden kanssa koko sen 14 viikon ajan kun olivat emonsa kanssa syntymäkodissaan. 

Paljon onnea Pinkkitassun H-pennut! 

10 kommenttia:

  1. Teillä elämä on vain juhlaa!! Tänään erikoisonnittelut Namulle ja sisaruksilleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä sen parempaa kuin juhlia synkässä marraskuussa!

      Poista
  2. Voi itku, miten ihania! Tassukuva on klassikko, jonka ääressä liikuttuu joka kerta. Sinun pitäisi lanseerata siitä taulu, kortti, seinäkalenteri, hiirimatto ja astiasto vähintään.
    Voi Suloa, joka ei tiennyt mistään mitään... mutta elämä Namun kanssa taisi asettua uomiinsa aika pian, vai enkö vain muista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tassukuva on minustakin ihana ja siksi sen aika-ajoin julkaisenkin. Sulosta ja Namusta tuli kyllä heti kavereita. Se oli ihanaa!

      Poista
  3. Onnea koko sisarusparvelle 🧡

    VastaaPoista
  4. Oikein paljon onnea isosiskopuoli ♥ tätipuoli ♥ isotätipuoli ♥
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  5. Jälkikäteen onnea myös Namulle ja sisaruksille. Namu-mummu on tietysti hyvin erityinen kissa, mutta kyllä meidän sydän aina ihan rutistuu, kun nähdään Hartsan kuvia ♥ On niin komea kolli ♥

    Ja sitten vasta sydän ja sielu ruttuun meneekin, kun on tuollainen tassukuva ♥ Vaikka se on nähty miten monta kertaa, se on aina yhtä liikuttava ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hartsa on ♥ oikein kollien kolli. Ihana pentue kaikkinensa!

      Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.