lauantai 25. toukokuuta 2024

Ihan pihalla

Koko jengi

Yksi suurimmista ja parhaista investoinneista kissojen ja oman mukavuuteni eteen on kyllä kissatarha. 

Ei ole yksi eikä kaksi iltaa kun olen toukokuun aikana istuskellut tuolla yhdessä kissojen kanssa. 

Yksi edullisimmista ja parhaista ideoista on puolestaan FB:n Kissatarhat ja parvekeverkot - turvallinen hyvä elämä lemmikeillemme -ryhmästä. Tänä vuonna tämän huikean hyvä keksinnön ilmiantanut henkilö ilmoittautui ryhmässä ja pääsin häntä kiittämään. Eikö olekin oiva juttu? Ritilähylly korvaamaan yhden parvekelasin paikan ja niin saa Noki-Noorankin parvekkeelle mukavan tuuletuksen aikaan. 


Tälle meidän parvekkeellemme tämä Bauhausista hankittu Lundbergs ritilähylly istuu hyvin ja napakasti. Tiedä sitten mitä Noki-Noora on moisesta mieltä, kun vielä toistaiseksi hän lepäilee parvekkeella taljan päällä. Puuhakasta viikonloppua kaikille! 

8 kommenttia:

 1. Kissatarha on kyllä mitä parhain juttu, ja Naukulan kissatarha on poikkeuksellisen viehättävä! Ja tuo ritilävinkki on verraton, että joku on keksinytkin!

  Arttu haluaa sanoa, että onneksi meidän kissatarhaan ei pääse ihminen. Tai pääsee, mutta yleensä ei kissojen kanssa yhtä aikaa. On edes joku paikka, jossa voi olla rauhassa mm. pussailulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Teidän tarhahan se ihan luksusta on. Siellä pääsee korkealle ja on ihmisvapaavyöhyke.

   Poista
 2. Kissatarha on huippu silloin kun emäntää ei saa valjastelemaan - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä valjastelut ovat vähän jääneet. Kun naapurustossa ei niistä pidetä.

   Poista
 3. Kissatarhat on mitä parahimpia. Mutta kyllä terassikin menee moisen puuttuessa. Me saadaa tarvittaessa hyvin ihmiset häädettyä sieltä. Pate rakastaisi tuota teidän vihreyttä tarhassa.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Terassi on oikein mainio. Ja riippumatot myös. Täällä ei ole sellaisia luksuksia.

   Poista
 4. Teidän tarha on kyllä upea!
  Mittailin meidän parvekelaseja ja sinnekin ehkä saisi tuollaisen, vaikka korkeutta on hurjan paljon enemmän. Pitänee mitata, mahtuisiko se myös autoon 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko jo kokeillut? Varmasti autoon mahtuu vaikka mitä. Täältä lähti pikku autossa n 2 m kissan kiipeilypuu eläinsuojeluyhdistykselle ilman että siitä piti irroittaa osaakaan. Takaluukun kautta, takapenkit alas ja etupenkki alas myös :D

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.