tiistai 8. lokakuuta 2024

Vielä tarkenee

Ainakin hetken

Aamun rutiinit ovat meillä selvät. Ensin ruokitaan kissat, sitten avataan ovi parvekkeelle ja siivotaan vessat. Noki-Nooralla niitä on kolme. Niistä yksi on selvä suosikki, toista käytetään satunnaisesti ja kolmas on käyttämätön. 

Parvekkeella kelpaa aurinkoisinä päivinä paistatella ja kun oven voi sulkea Noki-Noora ilmaisee sen selkeästi naukumalla. Kuuluvalla komentoäänellä. Kuuluva komentoääni on käytössä myös silloin, kun herkkutikkujakelu on ajankohtaista. Mitä ilmeisemmin hän tuntee kellon. 

Päivään kuuluu nykyään myös toinen tärkeä hetki, silloin vain rapsutellaan sylissä seisovaa Noki-Nooraa. Viralliset valvojat ovat paikalla silloinkin ja minä tietysti istun lattialla oven vieressä. Se on minun paikkani. 




Aurinkopedille kulku on raapimatolpan kautta. Sen päällä on hyvä hetken istua mietiskelemässä. 

3 kommenttia:

  1. Silleenhän ne päivät sujuvat. Kummasti jo kaksi kissaa saa aiheutettua omiin toimiin katkoksia ja viivästyksiä kumman paljon, voin vain yrittää kuvitella, miten on viiden kanssa! Hyvä, jos ehdit edes poistua kotoa.
    Ihana Noki-Noora <3

    VastaaPoista
  2. Oo wau, parvekkeella tarkenee vielä. Me ei enää kauaa viihdytä terassilla vaikka kuinka aurinko paistaisi. Tai no joskus, mut tosi harvoin kuitenkin.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  3. Olet Noki-Noora hyvin tietoinen miten ihmisiä pitää käsitellä ja komentaa - Pepsi

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.