torstai 7. huhtikuuta 2011

Pieni puraisu

Mutta vain kerran

Naukulassa kävi mielenkiintoinen vieras. Pääsääntöisesti likat käyttäytyivät hyvin; mitä nyt Wilma kerran puraisi ja Helmi kävi nuolemassa vieraan fika-lautaselle jääneet pienet vadelmaleivoksen murut.

Saaripalstan Saila kävi kylässä ja tuomassa Mamman uudet puutarhan kauniit koristukset, mm tuen sille "kuuluisalle" pionille. Kun tuotteet oli haisteltu tarkoin ja hyväksytty, päästiin Wilman mielestä itse asiaan. Tulipas mielenkiintoisia terveisiä, todella mielenkiintoisia. Niitä terveisiä sitten nuuhkittiin puolelta jos toiseltakin.


Helmikin yritti päästä lukemaan terveisiä omakohtaisesti, mutta se ei sopinut Wilman kuvioihin. Tassusta tuli ja sähinät päälle.

Naukulan väki kiittää Sailaa vierailusta!

7 kommenttia:

 1. Vieras on erittäin otettu puskemisista, ja siitä että Helmikin antoi vähän rapsuttaa, ja etenkin siitä että sukat kelpasivat :-D
  Pojat olivat ilmeisesti lähettäneet parhaat viestinsä sukkien mukana tytöille. Yritin nyt kotiin päästyä tarjota jalkaa (huom. etenkin tätä vasenta) ensin Ransun haisteltavaksi, mutta se kääntyi ja marssi määrätietoisesti kohti keittiötä ja ruokakuppeja. EVVK. Siellä sitten pistin saman jalan Mustin nenän eteen, ja se nuuhkaisi pariin otteeseen kohteliaasti ennen kuin pyysi päivällistä. Miehet! Vai onko syynä se, että ovat ex-miehiä!?

  VastaaPoista
 2. Ei ne nuoret urhoot tällaisista laiskanpulskeista vanhoistapiioista sitten välittäneetkään :D

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä ennenkin huomannut, etteivät kissani juuri tuohdu/järkyty muiden eläinten hajuista. Lieneekö syynä tottumus, etenkin Musti on asunut koirien ja monen kissan kanssa, ja kai kotona saaressa on sitten niin monipuolinen hajumaailma, että ovat ehkä tottuneita kaikenmaailman hajuihin?

  VastaaPoista
 4. Ooh! Samainen vieras on ollut aina hyvin spesiaali myös Koratiassa vieraillessaan, etenkin, jos hänellä on ollut hame päällä. Eilen illalla muuten ymmärsin, miksi Cisu on muuttunut masuasukiksi: vihdoinkin minullakin on päällä jotain melkein yhtä ihanaa kuin vierailla. Moni ystäväni pukeutuu meillä käydessään ihan kissoja varten pitkään hameeseen. :D

  Koratian nuorukaiset ilahtuisivat varmasti Naukulan rouvien tuoksuista. He eivät ole vielä turtuneet ihailijoihin, kuten Ransu ja Musti. :)

  VastaaPoista
 5. Saila: Voi olla, ettei toisten kissojen haju häiritse tai ole mielenkiintoista....Saattaahan Saaripalstalla vierailla vaikka mitä ihan vesimyyristä koiriin asti :) !

  Jenni: Jos tämä mamma joskus eksyy Koratiaan, on mukaan pakko saada kunnon hajuterveiset. Ilmeisesti kannattaa sitten myös käydä hamekaupan kautta. Pukeutumiskoodi on selkeä :) !

  VastaaPoista
 6. Joo, kissaterkut välittyvät milloin minkäkin välityksellä. Palvelija tarkisteli erään tietyn taloyhtiön tilit ja niissä papereissa oli niin huumaavia terkkuja, että palvelija joutui ulkoistamaan itsensä toiseen huoneeseen, tai muutoin tilikirjat olis saaneet yllättäviä reikiä tai muita hieman kosteita nenunkuvia...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.