tiistai 19. huhtikuuta 2011

Epäilys

Kuvavalikoima pienenee

Ihan näin muutaman päivän perusteella, on syytä epäillä, että kuvavalikoimat Helmistä tulevat pienenmään huisisti. Parvekkeen koroke on ihan hitti ja siellä oltaisiin joka hetki.

Etualalla myös tomaatintaimet, jotka kestivät vedettömät päivänsä loistavasti. Ehkä niitä pian pitää koulia uloskin. Tai siis parvekkeelle.

Wilma puolestaan on kotiinpaluun jälkeen kiehnännyt niin paljon jaloissa, ettei kuvia saa sitten millään. Ehkä sitten pääsiäisenä kun kotoillaan kunnolla. Pääsiäiskorttien postitukseen ennen reissua Wilma sen sijaan osallistui tarmokkaasti.

"Siis mitä? Korteissa ei ollu MUN kuvaa. Pöyristyttävää."

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa yhtä suositulta kuin meidän talja tuo Helmin uusi lempimesta! :)

  VastaaPoista
 2. Mitäh? Wilmattomia pääsiäiskortteja???!! Mitä ne on?????
  Helmi sointuu kyllä ihanasti tuohon koriin ja näyttää lojuvan sen päällä niin autuaaksi levittäytyneenä ♥ Ollapa kissa! Varsinkin eräissä talouksissa, joissa ymmärretään nää asiat :-)

  VastaaPoista
 3. Paavo ja Harmi: Kyllä :) ! Tosin meillä tuo kelpaa vain taljattomana. Siinä oli ensin talja, ja silloin ei neidille kelvannut.

  Saila: No, Helmillisiä pääsiäiskortteja ;) Joissan talouksissa ymmärretään joitain asioita joskus satunnaisesti, joissain toisissa talouksissa hankitaan kissoille koko vesimyyräpalsta sammalmetsineen ja tiloineen kaikkineen :) !

  VastaaPoista
 4. Onko teillä Helmi- ja Wilma-kortteja vuorovuosin? Tai Mamma-kortteja välillä? Meillä ei ole minkäänlaisia kortteja eikä parveketta eikä mitään.

  Kivoja matkakuvia, Edinburgissa(kin) olisi kiva joskus käydä!

  VastaaPoista
 5. Wilman pöyristyneisyys on hyvin ilmeistä ja ymmärrettävää. Onhan pääsiäisnoidillakin kissansa, joten Wilma ja Helmikin kuuluvat täten olennaisesti pääsiäisen kuvastoon ;D

  VastaaPoista
 6. Jenni: Pakko yrittää vuoro vuosina :) Mamma-kortteja ei ole, eikä tule. Sitä paitsi, teillä on silta, Koratian valtakunta, kettuja, peuroja ja vaikka mitä :)

  Ella: Mamma onkin oikea pääsiäisnoita, kissoja ja kaikki :)

  VastaaPoista
 7. Vesimyyräpalsta :-DDDD
  Huh huokasin helpotuksesta, kyseessä ovat kumminkin Kunnolliset pääsiäiskortit joissa on siis nyt vuorossa Helmi. Sentään.

  VastaaPoista
 8. Helmi hakeutuu selvästi sävy sävyyn ympäristöön. Ihana lötköilykuva.

  VastaaPoista
 9. Näyttäisi todella olevan nautittava olo!

  VastaaPoista
 10. Saila: Tai toinen vaihtoehto olisi ehkä ollut vesimyyräparatiisi?

  Anita: Näin muuten onkin aika usein! Hyvä huomio!

  Mustakissa: Juu, kyllä se siellä ihan tosissaan nukkui :)

  VastaaPoista
 11. Zepa: Kyllähän sitä nyt vähemmästäkin järkyttyy :) !

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.