sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ja voittaja on...

KANA

Viime jouluna Wilma Ilona Naukula suhtautui varsin kriittisesti kirjaston näköalapaikalle muuttaneisiin tonttuihin. Ja kun tulee pääsiäinen, niin mitä tekee Mamma? Laittaa samalle paikalle kanoja.

Mutta tämäpä ei haittaa lainkaan Wilmaa. Voimme siis todeta, että Wilma pitää enemmän pääsiäisestä kuin joulusta?Ja sen nyt kaikki arvaa mistä Helmi pitää. Parvekkeesta ja sen uudesta viritelmästä. Vaikka kuva onkin jo muutamia päiviä vanha, on Helmi samassa paikassa ja samassa asennossa tälläkin hetkellä.


Nyt voi vain taputtaa itseään olkapäälle, kun on toiselle noin hyvän paikan keksinyt. Itseasiassa tuo kirjastossa oleva näköalatorni oli parvekkeella täsmälleen samalla paikalla kuin nyt tuo pöytä/korihökötys ja silloin se näköalatorni ei kelvannut kummallekaan. Nyt on molemmilla omat lempipaikkansa! Näin se sisustus muovautuu paikoilleen Naukulassa!

4 kommenttia:

 1. Tyytyväisyys huokuu tulvimalla kuvista meille katsojille. Niin lokoisat lepoasennot molemmilla. Syvän kehräyksen voimme kuulla korvissamme. Wilma on tyytyväinen myös pääsiäiseen.

  VastaaPoista
 2. Aa, tollainen tonttu on pyörinyt puheissa! ...Onko kana edes herkullista mallia? :D

  VastaaPoista
 3. Naukulan Wilma ja Helmi ovat ottaneet pääsiäisen rennosti niin kuin kuuluukin. :)

  VastaaPoista
 4. Kirsti: Ovat olleet tyytyväisiä :) Aurinkoon ja lämpöön varsinkin!

  Elina: Juu :) Ja linkki joulutonttuihin ;)

  Sirpa ja Kollo: Kyllä, mitä nyt Mamma välillä on häirinnyt!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.