torstai 1. maaliskuuta 2012

Koira?!

Voiko olla?
Siis mitä?! Voiko koiralla olla presidentti? Mä oon aina luullu et vaan kissoil voi olla presidentti.

14 kommenttia:

 1. Meillä ollaan ihan samaa mieltä siitä, Helmi, että tässä jutussa kaikki ei nyt oo ihan kohdallaan. Onhan tuommoinen nyt vähän epäillyttävää ;)

  VastaaPoista
 2. Nii-i. Ja sit mä katoin telkasta ja huomasin et se oli Setä! Siis Setä Presidenttinä. Tätä pitää kyl vähä nyt miettii.

  VastaaPoista
 3. Älä muuta virka... mitähän tästäkin nyt tulee, kun ei ole KISSAA linnanvahtina!

  VastaaPoista
 4. Joo. Sen nimi on Lennu ja se on tasavallan ensimmäinen koira. Sanotaan, että koira muistuttaa isäntäänsä? Mitenköhän se nyt oikein on?

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt hieman huolestuttaa miten kissojen asiat hoidetaan kun ei ole omaa edustajaa pressan linnassa:(

  Miten Mamma voi?

  VastaaPoista
 6. Viivi: Täytyy vähä nyt tarkkailla kyl tän maan tilannetta. Oottehan tekin tarkkoina siel?

  Myrsky: Lennu! Mamma on kyl nähny sen kuvan lehes ja sen mielest se koira on söpö. Mä en oikeen niist piittää, mut meiän mamma nyt on tommonen.

  Minni: Mä olin jo toiveikas ku Mamma lähti aamul, mut ei takasin tuli. Apteekin kautta. Mä sain raksui ja ruiskui mun diabeteskynään ja Mamma jotain kans.

  VastaaPoista
 7. Sä oot niin nuori, Helmi-kulta....

  VastaaPoista
 8. Järkyttävä otsikko, Helmi. Mieti nyt vähän, meinasin saada sydärin, onko teille muuttanut koira! Pakkasin jo laukkua et tuun pelastamaan sut, just Sut, koiran kynsistä, vaikka sainkin eilen kosinnan yhdeltä toiselta tytöltä.
  Toi tilanne kuulostaa erittäin huolestuttavalta, mun pitää tutkia tää presidenttitilanne ja estää sen tuleminen meille!!!
  RANSU

  VastaaPoista
 9. Zepa-täti: Mä oon yheksän! Yheksän. Aika paljo.

  Ransu: Sori. Joo, oishan mun pitäny ymmärtää et voi mennä myyrät pöksyihin tost otsikost. Sori vaan. Mut aika ritari oot ku olisit pelastanu. Siit mä tykkään. Söikkö sä sen kosinnan? Vai pitiks siit antaa myyräpaistii?

  VastaaPoista
 10. Joo, en mä tiedä. Mamma soitti sille jonka tyttökissa kosi mua ja sanoi että se on sellainen peräkammarinpoikaan takertujaäiti (?!) ja että jos nuorelleparille pitäis järkätä oma asunto niin ei tuu kauppoja.
  Pitääks mun siis antaa myyräpaisti sille tytölle nyt. Oisin mä kyl voinut kokeilla jos mä tykkäänkin siitä, Mä tykkään tytöistä.
  RANSU

  VastaaPoista
 11. Joo, mekin pelästyttiin, että teille on tullut koira! Mut ei onneksi sitten. Huh.

  Mutta kyl se kissapresidentti olis ollut parempi kuin koira. Varmaan ihan outoja päätöksiäkin tekee. Onko se nyt valtionpäähenkilölle sopivaa sitten?

  VastaaPoista
 12. Juu, kissa olis kiva presidenttinä tai oikeesti siis ihan ehdottomasti! Mikäs eläin se valtakunnan vaakunassa on? No, kissaeläin tietty!! Ei koiraa koskaan vaakunaankaan päästetä - joku roti pitää olla.

  VastaaPoista
 13. Tää oli tosi kumma homma mun mielestä kans! Miten voi sellanen pien ruttunaama pärjätä presidentin kanssa, kun se kuiteski todistetusti on sujunu kissoilta paljon erinomaisemmasti? En oikein luota.

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
 14. Ransu: Mä tiiän et sä tykkäät tytöistä! Hih. Sul on niit ympäri blogistaniaa aika reippaanlaisesti. Oot vissiin vähän semmonen pusuhurmuri. Hih,hih.

  Friede ja Figo: Niin, oli tää aika ylläri. Täytyy vähän nyt seurata miten sil (mamman lisäys: söpöllä) pikkuruttunaamal alkaa luistaa noi hommat.

  Otto Kulta: Nii. Suomen leijona. Melkein ku mä. Mut vähän kyl ihmettelen sitä miten se leijona siihen pääs. Ei niit oo ainakaa tääl Naukulan maastois näkyny. Onks siel?

  Unna Tuutikki: Meijän täytyy pitää tätä tilannetta silmällä. Pidä sä sitä sieltä päin ja mä pidän täält Naukulas päin. Ehkä tätikissatkin vois virittää tähän? Ootko niittenkaa puheväleis?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.