tiistai 30. maaliskuuta 2010

Onnettomuus

Kriisiapua kaivataan

Kävin töiden jälkeen asioilla, ostin muutaman keltaisen piristyksen. Kävin ruokakaupassa, sekä ostamassa paaaaaljon kissanruokaa ja pari viiniä. Pääsiäinen jo mielessä. Kotiinkin tulin hyvillä mielin ja aloitin puuhastelun. Kukat ulos ja ...... MITÄ HITTOA!!!

Kissojen ulkoilutarhan katto on kärsinyt lumivaurion. Lunta tippunut katolta pleksin päälle, pleksi säpäleinä, kuten myös verkkokatto ja katosta roikkuneet kaksi lasista lyhtyä. Kaksi säilyi ehjänä. Onni onnettomuudessa, että lasi oli värillistä ja aika helppo noukkia pois. Koska tuloksesta ei kuitenkaan voi olla 100% varma, täytyy tarhaan miettiä lattiaratkaisuja, sekä kattoa. Ja miten on selitettävissä Wilma Ilonalle ja Helmi Orvokille, ettei sinne voi juuri nyt mennä?

Kriisiapua tänne ja pian, kiitos.


PS. Tämän blogini kuvat sentään näkyvät tänään omaltakin koneelta.

2 kommenttia:

  1. Ou nou! Rakennesuunnittelija vastuuseen! Tässä ei taida teltat eikä huovat auttaa. Voin luvata itseni apunaiseksi, mutta en ihan heti.
    Pitänee toivoa sadetta ja sumua pääsiäisen pyhiksi ettei ulos ole kova tunku. Aurinkoisella kelillä se olis varmaan toivotonta ja tauotonta selittämistä. Tikru on ainakin herännyt kevääseen ja ulos tekis mieli -ja jos tassut kastuu niin se on mamman syy...

    VastaaPoista
  2. Lumi on saanut tänä keväänä paljon rakennevaurioita aikaan - toivottavasti kissatytöt pääsevät taas pian tarhailemaan!

    Täällä on vähän samankaltainen ongelma eli viime syksynä risahti ylemmästä kerroksesta remontin yhteydessä parvekelasi pieniksi siruiksi, jota (väritöntä) sirua on nyt maanpinta täynnä. Grrr. :(

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.