torstai 4. maaliskuuta 2010

Uusi elämä

Juna

Kahtena edellisenä vuonna on Mamma opetellut jotain uutta. Ensi virkkaamaan, tosin vain yhtä mallia ja sitten tuli tämä blogi.

Bussilakon kannustamana mietin, josko tämän vuoden juttu olisikin se, että opettelisen kävelemään aamuisin junalle tutun ja turvallisen bussin sijaan. Aamuisin on eroa, onko matka kulkuvälineelle viisi minuuttia vai 20.

Siitä junailusta sitten. Ensimmäinen aamu sujui moitteettomasti. Illalla piti päästä taloyhtiönkokoukseen ja oli tärkeää ehtiä 17.23 lähtevään M-junaan. Se oli sitten peruttu. Seuraava vuorossa 17.33. Juna tuli. Kuski ei. Oli juuttunut ruuhkaan. Sitten tuli varakuski, mutta A-juna tukki liikennettä. Onneksi kiltti naapurinmies noukki asemalta minut ja Tikru-kissan Mamman. Myöhästyttiin kaikki.

Tänä aamuna päätin edelleen turvautua junaan. Ei se kävely nyt niin ikävältä aamutuimaan tuntunut. Tuli juna, mutta varsin lyhyenä. Nyt oli Huopalahdenasemalle hajonnut juna estänyt pidempirunkoisen junan pääsyn Vantaankoskelle. Juna oli täynnä ja kuulutuksia sateli. Onko VR oppinut kommunikoimaan? Pitääkö Mamman päätös vielä tämänkin jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kur! Kiitos kommentistasi.