torstai 24. kesäkuuta 2010

Meidän ex

Onni Wilhelm

Mammalla vapaapäivä ja edessä kasa keittokirjoja. Jotain kivaa pitäisi kehitellä juhannusjuhliin. Tomaatti-oliivipiirakka kuullostaa hyvältä ja siitä pienen aasinsillankautta Mamma päättikin kertoa Naukulan jo edesmenneestä jäsenestä Onni Wilhelmistä.

Onni oli ensimmäinen asukki. Toinen nimi oli kehiteltynä jo ennen Wilmaa ja Helmiä, ja vasta aikaa Wilman ja Helmin tulon jälkeen Mamma keksi, että siinähän on WIL ja HELM, että niin viksuja ja tarkkaavaisia täällä ollaan.

Kerran Onni ja Wilma (Helmi oli silloin vain pilke jonkun kollin silmäkulmassa), kerjäsivät Mammalta salaattia, jossa ei ollut katkarapuja, ei tonnikalaa. Siinä oli mustia kivettömiä oliiveja. Mamma päätti sitten tarjoilla niitä. Ensin molemmat hullaantuivat täysin, pyörivät oliivien päällä selällänsä ja viimein pistivät oliivit tyytyväisinä poskiinsa. Sen jälkeen oliiveja tarjoiltiin 1 kpl per kissa noin kerran kuukaudessa. Koskaan eivät tuoneet samanlaista hurmosta, mutta aina maistuivat. Wilmalle todennäköisesti myös myöhemmin tänään.


4 kommenttia:

  1. Nam-nam Naukulaan! Meikä on vielä töissä mutta eiköhän se tästä... diskohitit lujalle ja tanssimaan, eihän tääl oo ketään muita!

    VastaaPoista
  2. Pistäpä jalalla koreasti koko ihana juhannus!

    VastaaPoista
  3. Onpa Onni ollut upea kissa, jostakin syystä erittäin paljon minun mieleeni... ;)

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.