perjantai 11. kesäkuuta 2010

Suuri helpotus!

Myös kukkarolle

Wilma Ilona on hurauttanut taksilla edestakaisin Mevetiin. Siellä todettiin, että maksa ja munuaiset kunnossa. Verensokeri hiukan, ihan pikkiriikkisen, koholla - stressistä. Ei merkkejä nivelrikosta. Ei hammaskiveä. Anaalirauhaset täynnä ja suolistossa kakkaa (eilen kävi viimeksi). Anaalirauhaset tyhjennettiin, lääkkeeksi annettiin parafiiniöljyä (3 pvän kuuri). Wilmalla oli myös nestehukkaa, ja sai nesteytystä. Kaikki verikokeet ja nesteytykset luonnollisestikin rauhoitettuna. Matokuuri tuli myös.

Keikka kesti lähes kolme tuntia ja kotona odottikin sitten muriseva kaveri. Kaveri madotettiin myös sillä ihanalla niskaanlaitettavalla Profenderillä. Sitä tässä taloudessa suositellaan kovasti.

Wilmalla jalassa side (nesteytyksen ja kipupiikin takia) ja sitä piti pitää kotona kaksi tuntia. Sanoi lääkäri jo valmiiksi nauraen.

Teen tässä vaan pienen lenkin tän mun trendikkään värisen siteen kanssa.Oho, kato. Se tippu tällä 20 sekunnin matkalla. Ihan vahingossa.

Lisälääkkeeksi toivottiin kissan juovan enemmän. Hmmm. Miten juotan kissaa? Laitan jo käytössä olevien kolmen vesikupin kaveriksi toiset kolme lisää.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että kaikki oli kunnossa! :)
  Siteet eivät tahdo pysyä kissojen vauhdissa eivätkä muovikaulurit. :D

  VastaaPoista
 2. Jep! Oli kyllä suuri helpotus. Näemmä myös Wilmalle, joka on tänä aamuna ollut tosi reipas ja vauhdikas. Helmi tosin murisee ja ulisee edelleen. Katsotaan kuinka kauan.

  VastaaPoista
 3. Hyvä meininki. Eikös kissan saa juomaan, kun laittaa itselleen vettä kuppiin tai lasiin? Hetihän ne tunkee naamansa sinne, kun muki ei ole niiden. Voisi kokeilla myös hiljalleen valuvaa hanaa. Onhan se jännä näky ja lelu vaikka siitä ei joisikaan. Tai vaikka vähän joisikin. Tai vähän enemmän :-)

  Meillä laitetan pehmoruuan sekaan vettä. Maistuu hyvin.

  VastaaPoista
 4. Yleensä Mamman lasi on paras lasi, ei nyt. Vesihana ei jostain syystä kiinnosta. Ei kiinnostanut myöskään kissanmintulla maustettu vesi. Pehmoruokaan laitettiin vettä (ja laitetaan aika usein), ei kelvannut. Onneksi oli tänään lomapäivä. Sen verran on puuhakkaana ja kekseliäänä tänään joutunut olemaan. Kun vielä sais sen pyllyn nyt pyyhittyä....

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.