sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kirje &

Paketin sisältö

Onko nyt odotettu tarpeeksi? Voiko jo nyt kertoa paketista lisää?
Siellä oli kirje. Naukulan likkojen ihka ensimmäinen. Helmi osoittaa, että kirje tulee lukea ensin. Eli luetaanpa se nyt ja näin se kuuluu: 

"Moi!

Onni (en mä) osui sun kohdalle ja voitit meikän megalomaanisen arvontaparvonnan meitsin blogissa!
Täs tulee zakädäkäduuduu töttöröö überhyper-palkinto!

1. Musta pötkylä  on laservalo, se on OM-approved (Onni-Miisa approved). Toimii joka kissalla! Siinä on myös hieno taskulampun tapainen. Sillä on hyvä ettiä kadonneita kissoja vaikka jasmiinipuun alta (jonne kannattaa muuten mennä.)
2. Pussukassa on huumeita. Kissahuumeita. Mmm. Laatukamaa, suosittelen käyttään kohtuudella mutta usein, ettei lähe (että lähtee) ETTEI LÄHE lapasesta!
3. Rasiassa on karkkeja. Niitä kuuluu syödä (usein ja paljon). Jos haluu, niin voi syödä koko pussin kerralla, mut sit maha voi poksahtaa.
4. Sit on erinäisii leluja. Sellainen pallo on mun lemppari, mulla on niitä ainakin 5. Oisin kans halunnu kaupasta sellasen rapisevan sammakon, mutta annoin sen sulle!
Hauskoja ja herkullisia hetkiä toivottelee
Onni ja Miisa "


Leluja oli vaikka mitä ja niihin palataan myöhemmin. Naukulassa oli taas joulu!

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi muijat on avannu sen! Haisiko multa?! Se laaseri on sit huippuhyvä juttu, toivottavasti teil ei oo vielä semmosta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Hajut oli hyvät :D ja me haisteltiin paljon. Sen verran on ollu köyhää Naukulassa ettei meil vielä ollut mitään noista ihanista jutuista. Paitsi sitä huumetta, niin. Sitä ollaan vähän kokeiltu ja tykätään. Paljon.

  VastaaPoista
 3. Paketissa oli tosi upeita kissajuttuja! Naukulan likat ovat onnentyttöjä. :)

  VastaaPoista
 4. Oo, arvontapalkintohan oli I can has cheezburger -tyyliin ihan "full of Win and Awesome" :D Kyllä nyt kelpaa Naukulan neitien! Mainio kirje myös, kiitos sen julkaisemisesta :)

  VastaaPoista
 5. Musta ja Harmaa: Kyyyllä, joulu roks :)

  Sirpa ja Kollo: Kyyyyllä, hieno paketti :)

  Ella: Yees, kelpaa kelpaa :) Kirjettä täällä Naukulassa hekoteltiin ja ajattelin, että paras julkaista sekin :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.