sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Avoin hakemus

Presidentiksi
Oon vähän miettiny. Pitäskös nyt järjestää vallankumous ja saada vihdoin kissa presidentiksi. Vähän yritystä jo viime kerralla on ollu, mut musta Rontti ja Miska sai kuitenki vähän liian vähä palstatilaa.
Että silleen kartottasin nyt, josko kannatusta riittäis. Ja se edustuskuvaki pitäis valita. Et mikäs teistä olis noista paras?Eli a, b, c vai d? Ai mut täst tuliki mieleen loru A, B, C, kissa kävelee, tikapuita pitkin taivaaseen... Mitenköhä se loppu meni?

16 kommenttia:

 1. Kaikki kuvat ovat hienoja niin kuin tietty kuvattavakin. :) Annetaan ääni tassut ristissä -kuvalle. :)

  VastaaPoista
 2. :-D Hyvä Wilma! Tassut ristissä on kieltämättä tehokas. Itse ehkä kallistuisin ensimmäiseen (a), missä on tehokas katsekontakti kuvan katsojaan, tassutkin puhuttelevasti katsojaa kohti ja elementtinä myös pöytä (teen työtä enkä ole vain koristepresidentti).
  Olen ihan samaa mieltä, että Miska ja Rontti ovat saaneet liian vähän palstatilaa! Ja niin kuin suurmiesten kohdalla valitettavan usein käy, huomiota ja kauniita kirjoituksia alkaa sadella vasta poismenon jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Eka kuva, koska luotettavan oloinen katse ja asento! :)

  Tuo tassut ristissä- kuva on kyllä muuten hauska!

  VastaaPoista
 4. Annan julkisen äänen kuvalle A.
  -Ylppö

  VastaaPoista
 5. Me äänestetään kuvaa C. Se on just sellainen, jota julkisuuden henkilöistä pruukataan ottaa. Henkilö on helposti tunnistettavissa, vakuuttava ilme ja niin edelleen.

  Het´ äänestetään Wilmaa (tai kissaa yleensä) presidentiksi, jos mahdollista on!

  VastaaPoista
 6. Hienoa että joku meistä ilmoittautuu olevansa käytettävissä! Kuvat on kaikki äärihienoi, vaikee valita. Ehkä mekin tykätään eniten tassut ristissä -kuvasta. Siinä on semmosta residentillisyyttä.

  VastaaPoista
 7. Hyvä Wilma! Kissavallankumous kuulostaa hyvältä. A on paras vaalikampanjaan, kun siinä on sellainen lähestyvä meininki. Tassut ristissä -kuvasta tuli jotenkin heti mieleen, että sen voisi painaa seteliin.

  VastaaPoista
 8. C: katse vakuuttavasti kohti äänestäjää silti kevyen lämpöisesti hymyten. Etutassutkin ovat jämäkästi puuskassa, että kyllä tältä neidiltä selvästi hommat hoituu!

  VastaaPoista
 9. Meille taas tuli tassut ristissä -kuvasta sellainen mieleen, että sitä voisi käyttää lehtijutun kuvituksena. Silleen, kun on oltu pohtimassa Tärkeitä Asioita muiden Tärkeiden Henkilöiden kanssa. Jämäkästi, mutta sievästi jalka toisen päällä, pohtivainen ilme ja katse niissä Tärkeissä Asioissa.

  VastaaPoista
 10. Ootte kyl oikeessa,me uudelleenarvioidaan mielibideemme: kampanjakuvaksi tassut ristissä ei oo paras, mutta sitä voi kyl käyttää infomateriaaleissa sit kun vaalit on käyty ja presidentti WN valittu (eikä toi WN siis ole Willie Nelson, kuten varmaan moni tajus).

  VastaaPoista
 11. Kiitti Kamut! Täällä on ollu ihan asianmukasta pohdintaa. Kuva c, on ulkona kisoista ja kuva a on kampanjassa. Kuvia b ja c voidaan käyttää muussa tarkoituksessa. Kiitti viel hei ja luvatkaa sit äänestää mua!

  VastaaPoista
 12. Eiku siis D on ulkona, C:tä voi käyttää.

  VastaaPoista
 13. Meiltä äänet WN:lle! (Ja olemme samaa mieltä noista kuvista. A ja C ovat parhaimmat valinnat kampanjaan.)

  VastaaPoista
 14. Me ollaan c:n kannalla, koska siinä Wilmalla on niin suora ja jämäkkä katse.
  T. Ruska ja Paula

  VastaaPoista
 15. Mitä edustuskuvia täällä onkaan! Hienoja kaikki!
  Toi b, eli tassut ristissä on niin persoonallinen, juuri Wilmaa kuvaava potretti, että sitä on suorastaan velvollisuus äänestää.

  HURRAA WILMA, KAIKKIEN AIKOJEN KISSAPRESIDENTTI.

  VastaaPoista
 16. Myrsky: Kiitos kannatuksesta!

  Paula ja Ruska: Kiitos! Sitä käytetään kampanjassa myös.

  Kirsti: Kiitos! B on hyvä vaihtoehto sekin.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.