lauantai 17. syyskuuta 2011

Negatiivinen

No pissasin sit
No mä pissasin sit siihen kauhaan ihan koko satsin ku kerran suosittelitte sitä. Tulos oli negatiivinen ja mä luulen et se tarkottaa sitä ettei meil tuu kissanpentui. Mut sen mä nyt oisin osannu muutenkin kertoo ku emmä oo ollu sillee. Ja sit mä olin kyl monta vuotta sitte siin leikkaukseskii. Et emmä oikeen tiää miks tää negatiivisuus piti sit viel siit pissastkii todeta? Mä voin ihan hyvin ja meil on kivaa näin. Wimpsu on viel vähä vaikee eikä se tahtois leikkii mamman kaa yhtää. Ehkä sekii sit lopuks tekee niinku mamma tahtoo.

7 kommenttia:

 1. Fiksu kisu. Hyvä kun pissasit..ja se vasta olikin hyvä, että oli negatiivinen. Mukavaa, aurinkoista viikonloppua teille ja mammalle!

  VastaaPoista
 2. Oliko negattivinen siis hyvä? (Tää kysymys on Mammalle ;-)) Sepä hienoa! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Jopa olit kiltti ja viisas, Helmi :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että homma toimi, varmasti helpotus Mammalle että näytteenotto onnistui. Ja vielä kivempaa se että tulos oli negatiivinen. Hyvä Naukulan tytöt, tätä kannattanee juhlistaa:)

  VastaaPoista
 5. Jee, hyvä Helmi! Vielä Wilma samanlaiseen yhteistyöhön niin saatte kaikki olla oikein tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, Helmi, et annoit sit peräks ja pissasit kauhaa Mamma miäliks! Ja tuloski oli sit hyvä: negatiivine.

  VastaaPoista
 7. Näytteen ottaminen oli helppoa! Ainoa vaikeus siinä oli se, että huomasin/pystyin juuri sillä hetkellä osallistumaan tähän tapahtumaan. Negatiivisuus on tässä kohdin hyvä asia ja ollaan iloisia!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.