lauantai 11. elokuuta 2012

Haasteellinen paikka

Unnalta tullut

Naukulaan on tullut haaste kauniilta töpötassulta - Unna Tuutikki Penninrahalta, joka näinäkin hetkinä saattaa uinua linnassansa. Haasteen säännöt ovat:
“Kerro lempipaikasta kotonanne/kotonasi, kuvaile sen tunnelmaa ja esineitä, ja kerro miksi juuri se paikka on sinulle mieluisin. Heitä haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.“
Naukulan ote tähän haasteeseen on selvä. Lempipaikkoja on niin paljon, että tähän on laitettava kellonajat mukaan. ja tingittävä tunnelman kuvailemisesta. Tällainen lempipaikkojen käyttö:

Klo 5: Salainen harrastus saatella keittiön pöydältä käsin työmatkalle ja Hesarin hakuun naapuri(t). Lempipaikka ehkä siksi, että ulkona on alkanut jo tapahtua ja mamma sen kun vaan kuorsaa.


Klo 6.15: Hurja hurina ja haukottelu omassa korissa sängyn vieressä kun mamman herätyskello ryhtyy livertämään linnun laulua. Vihdoinkin Naukulassakin taphtuu jotain.


Klo 7 alkaen: meikkaus keittiön pöydällä ja mamman saatteleminen töihin. Lähtönappulat aiheuttavat jälleen hurinaa ja pöydällä on hyvä asetella vielä viimeiset kissankarvat työvaatteisiin ikävän estämiseksi työpäivän ajaksi.


Päivällä: Nukkumista kirjastossa, saunassa, parvekkeella, jossa tällä hetkellä kolme lempipaikkaa: torni, kori sekä tuoli. Koeajalla mökin katto. Sekä ne salaiset puuhat mitkä mammalla eivät ole tiedossa sekä niihin tarvittavat paikat.

Klo 18 - 20: Mamman viihdyttämistä joko ulkona, työhuoneessa tietokoneen vierellä tai olohuoneessa. Tai matolla. Millä tahansa Naukulan matolla. Matolle heittäydytään, niitä raavitaan ja niillä leikitään. Tälläkin foorumilla on epäilty, että kuvan matto on Helmin lempipaikka väriensä vuoksi.Klo 22: Yöunien alkaminen - mamman vieressä sängyllä. Tunnelma on väsynyt ja raukea. Pieniä rakkaudensosoituksia puolin ja toisin. Yhdessä on niin hyvä nukkua.


Koska tehtävä oli haasteellinen ja sisälsi useita kellonaikaan sidottuja lempipaikkoja, on niitä kuvaavat sanat lihavoitu ja kursovoitu. Varaamme jälleen itsellemme, tai siis lähinnä Helmille, oikeuden muutoksiin. Näin voi tapahtua, kuten Unna Tuutikkikin kertoi!

Me haastamme mukaan Kolmen Kissan Koplan ja Tompan ja Jerryn. Se on meidän laskuoppimme mukaan viisi.

Mamma lempipaikka on helppo sanoa. Se on Helmin vieressä.


13 kommenttia:

 1. Mainiota! Ja Naukulahan toteutti tämän aivan lifestylebloggareiden "päivä kanssani" -postausten henkeen. Täällä ymmärretään täysin Mamman lempipaikkavalinta, sillä vastaava on kansalaistenkin mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Heh, oikeus muutoksiin :-D Siihen pitää todellakin varautua! Yhdessä on hyvä nukkua, juupa juu, mutta kun toinen huitelee ties missä pöydillä...? Helmillä on monta paikkaa, kaikki hyviä. Meikkiharjan nuuhkiminen on tarkkaa työtä, kyllä huomaa että Helmi on aito tyttöhelmi ♥

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta Mamman lempipaikka on Helmin vieressä♥

  VastaaPoista
 4. Ella: Elämäntyyli se on tämäkin! :)
  Kiitos mukavasta haasteesta.

  Saila: Niin, minua ei näe pöydällä nukkumassa eikä muuten myöskään parvekkeella. Onneksi Johtajattaren viereen pääsee sentään illalla!

  Myrsky: No niin on!

  VastaaPoista
 5. Tää oli kuin raccausnovelli ja vielä toi loppunousu... *sniff* ..lempipaikka Helmin vieressä - ihkuu *sniff*

  VastaaPoista
 6. Musta: Herkistettiinks me sut nyt ihan täysin? Varo, ettei Hra H käytä tilaisuutta :)

  VastaaPoista
 7. Ehkä Helminkin lempipaikka on kuitenkin Mamman vieressä? Toiset on vain sijaiskohteita? :)

  VastaaPoista
 8. Kiva katsaus Helmin, ja vähän Mammankin, elämään!

  VastaaPoista
 9. Mainioita paikkoja! Eihän sitä nyt seamassa paikassa koko päivää, mistä sitä muuten tietäisi mitä maailmalla tapahtuu! Pitää seurata aikaansa!

  (Nukkumaanmeno, kun vieressä hurisee kissa ♥ ♥ )

  VastaaPoista
 10. Herttainen postaus. Helmi on suloinen :)

  VastaaPoista
 11. Elina: Toivottavasti!

  Mindy: Kiitos!

  Henna, Friede ja Figo: Tai auringon kiertokulkua!

  Lissu: Kiitos!

  VastaaPoista
 12. Kokemukseni mukaan kissat eivät ole kovin muutoksenhaluisia, mutta saattavat yllättää. Meikkiharjalla saa hyvin viikset ojennukseen.

  VastaaPoista
 13. Cheri: Samaa mieltä, joskus kuitenkin pääsee yllättymään!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.