torstai 16. elokuuta 2012

Helmi yllättää

pesässä

Eilen täällä saunottiin, muutkin kuin Helmi. Tämä tietenkin tarkoitti sitä, että minun piti kantaa Helmi pois löylyhuoneesta. Tämä herätti epäilyjä, sillä yhden kerran on Helmi kannettu lauteilta suoraan kuljetuskoppaan.

Aikansa uutta nukkumapaikkaa etsittyään, Helmi teki löydön! Huhtikuussa Lidlistä ostettu pesä (kuvia pesästä linkin takaa, vaikka postauksessa muusta kerrotaankin) löytyi huoneemme nurkasta. Että näin täällä yllätettiin koko porukka!

Muuten päivä sujui varsin leppoisissa merkeissä! 10 kommenttia:

 1. Kiva että pesä kelpuutettiin! Helmi näytää olevan ihan lomafiiliksissä. (Aivan mahtavat lomakelit teille onkin suotu.)

  VastaaPoista
 2. Myrsky: Helmi on! Ja yrittää ihan selkeästi opettaa minua talon tavoille :) Minulle on yleensä hyvät lomasäät, paitsi kerran...Silloin oli ne yleisurheilukisat Helsingissä ja vettä tuli vaakasuoraan loman aluksi. Loman lopuksi oli trombeja Talin golfkentällä (minä en ollut siellä, mutta luin lehdestä).

  VastaaPoista
 3. Yllättävä käänne tosiaan! Kuten sanottu, kissat osaa yllättää!

  VastaaPoista
 4. Vanhoista koirista sanotaan, etteivät ne opi uusia temppuja, mutta oppivat ne. Sama taitaa päteä arvonsa tunteviin kissaneiteihin. Uudet keksinnöt hyväksytään, kun aika on kypsä ja itselle sopii :)

  VastaaPoista
 5. :D Niin tyypillistä ja silti aina yhtä yllättävää.

  VastaaPoista
 6. Henna, Friede ja Figo: Niin osaavat! Ja juuri kun ei osaisi odottaa.

  Millan: Juuri näin! Onneksi oppiminen ei lopu koskaan.

  Mindy: On! On se hyvä, että vielä jaksaa hämmästyä.

  VastaaPoista
 7. Helmi, yllätysten ja mysteerien neitokainen! Pidät Mammaa jännityksessä hienosti :)

  VastaaPoista
 8. Ella: Helmi osaa sen tempun! Saattaisin kyllä pyörtyä kupsahtaa, jos täällä mummolassa päikkärit otettaisiin muualla kuin saunassa...

  VastaaPoista
 9. Meilläkin Mandylle ostettu samanlainen pesä (vaalea beige) oli käyttämöttömänä melkein vuoden lattialla, joten olin jo aikeissa lahjoittaa sen jollekin toiselle kissalle. Mutta yhtenä päivänä kissan kadottua jonnekin ja aikani sitä etsittyäni, löysinkin Mandyn pesästä nukkumasta! Todellakin yllättäviä nämä kissojen mieltymykset ja niiden vaihtelut!

  VastaaPoista
 10. Eki ja Mandy: Siellä oltiin siis vieläkin varovaisempia moisen suhteen!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.