tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lisää arkistomateriaalia

Mutta kuka kolmesta oli pomo?

Tarvitseeko tätä nyt edes kysyä? Eikö se ole selvää ainakin niille, jotka ovat lukeneet tätä blogia pidemmän aikaa? Uskoisin, että seuraavat kuvat kertovat tilanteen. 
Pomo on tietenkin se, joka nappaa lelun. Lelu on CatDancer niminen ja on ihan kaupasta aikoinaan ostettu. Niitä näkyy kyllä vieläkin. Itse tuommoisen tekeminen olisi erittäin helppoa ja jopa suositeltavaa. Rautalangan päähän muutama pahvinpalanen. Rautalangan liikkuvuus tekee lelusta äärimmäisen kiinnostavan. 

Koska tuo pomo - Wilma Ilona Naukula - oli se joka nappasi kaikki lelut ja leikit haltuunsa, ei Helmi ole vieläkään kova tyttö leikkimään. Katselee kyllä mielellään kun minä tai vieraileva ystävä leikkii kissanleluilla! Se minkä pienenä oppii sen vanhanakin taitaa? 

14 kommenttia:

 1. Saahan se emäntä edes liikuntaa, kun kissan lelun perässä jouksee...näin meillä ajoittain...kissat kyllä kiinnostuneena seuraa puuhia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mukavasti sitä liikuntaa saa kun kissanlelujen kanssa touhuaa :)

   Poista
 2. Hyvä että Helmi pitää huolen Mamman liikunnasta:)

  VastaaPoista
 3. Tärkeintä kai on, että joku edes leikkii ;)

  Meilläkin on catdancer jossain. Kiinnosti hetken, kuten useimmat lelut, sitten ei enää.

  VastaaPoista
 4. Helmi tuumaa, että säästetään energia johonkin tarpeellisempaan ;)
  Et onkos toi ruskeraitanen likka vähän hassu.

  VastaaPoista
 5. Helmistä lienee kuitenkin kivaa, että Mamma on leikkisä :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on catdancer, tuossa keskellä lattiaa se lojuu ja aina välillä sitä joku potkaisee. Kyl Tikru sillä vähintään kerran viikossa leikkii, joko yksin tai sitten avustettuna. Hyvä et sohvaperuna saa pikkasen liikuntaa :) ja hyvä et se liikunta ei joka kerta ole koiran väijymistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kissanlelut kelpaavat vain avustettuina. Jos kelpaavat. Pitäisikö meidän perustaa sohvaperunoiden liikuntaryhmä "Kissanlelut" ?

   Poista
 7. Catdancer, pakko kokeilla. On sillä niin kiva nimi =) Kiitos leluvinkistä

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.