torstai 18. heinäkuuta 2013

100 g

painoa lisää

Helmi kävi tänään hakemassa uuden antibioottipistoksen varmuuden vuoksi, no okei, minä vähän avitin tässä matkassa toimimalla autonkuljettajana. Sieltä ajettiinkin sitten suoraan mummolaan, jossa Helmi lomailee seuraavan viikon. Automatka sujui hyvin, eikä pissahätäkään päässyt tällä kertaa yllättämään. 

Vaikutti myös siltä, että Helmi jäi mummolaan hyvillä mielin. Oli varmaan ylpeä siitä, että mummo heti huomasi Helmin saaneen lisää painoa. Kun minä kerroin painoa tulleen lisää 100 grammaa, tokaisi mummo siihen: "Ja sen kyllä huomaa!" Ripuli on siis selätetty, pissavika myös ja tämä toinen antibioottipistos vie loputkin pöpöt varmasti pois. Nyt voi vain nautiskella mummon palveluista. 

"Mä tulin nyt! 
Palvelu voi alkaa."

Koska Helmi lomailee, niin teen myös minä. Tänään olen kuitenkin tutkinut arkistoja ja laittanut tulevalle viikolla muutamia postauksia tulemaan. Nautinnollista viikkoa kaikille! 

PS. Ensimmäisessä raportissa mummolasta kerrottiin, että saunan kynnyksen vallanneet lentomuurahaiset piti imuroida pois, koska Helmi ei voinut mennä niiden ohi saunaan! 

21 kommenttia:

 1. Hyvä että mummolan palvelu pelaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi pitää siitä kyllä huolta! Vaikka enpä usko, että siellä täytyy komennella läheskään niin paljoa kuin kotona.

   Poista
 2. Johtajatar lomailee, hyvää lomaa myös henkilökunnalle!

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa mamma ja Helmi! Eikä se painon lisäyskään tässä tapauksessa huono asia ole, se vain tosiaan kertoo, että Helmi on kunnossa!

  Ja ensiluokkainen palvelu mummolassa! Lentomuurahaiset on kyllä pelottavia, ei ihme ettei Helmi tohtinut niiden ohi mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Painoa Helmillä on kyllä tarpeeksi, mutta nopea painonlasku ei ole koskaan hyväksi! Olisi merkki siitä, että diabetes on pahentunut.

   Poista
 4. Rentouttavaa ja ihanaa lomaa Naukulan tytöille! Meillä loma alkaa vähitellen olemaan ohi tältä erää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teillä oltiinkin lomailtu aika jännittävissä merkeissä. Monellakin tapaa!

   Poista
 5. hmmm... ymmärrän varsin hyvin, että muurahaiset pitää imuroida pois. Minäkin pyydän tätiä aina metsästyskaveriksi kun meillä on jotakin kissaa pienempiä eläimiä. Ammattikissa hoiteli mahdolliset muurahaiset ja kärpäset. Tosin onneksi niitä näkyy harvemmin.

  <3 lomaa

  Toivoo Ronja personal trainer ja täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että sellaista siellä! Täti onkin varmasti oiva apu metsästyksessä!

   Poista
 6. On se Helmi aikamoinen helmi !
  Hienoa ,että Helmi on kunnossa ja mummolassa on hyvä olla, kyllä siellä hoidetaan ja palvellaan. Onnellista omistaa mummola !
  Mammalle oikein hyvää reissua ja saat vähän taukoa huoltotoimenpiteistäkim :)
  Helmi on kyllä ihan starojen stara vai pitäisikö sanoa diivojen diiva .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Stara, diiva, johtajatar ja mitä vielä? Kaikkea sitä Helmi kuitenkin on :)

   Rapsutuksia Onnille ja kavereille!

   Poista
 7. Hyvää lomaa molemmille ison halin kera!

  VastaaPoista
 8. Hih, olipas melkoinen kävelyeste ;)
  Mukavaa lomaa teille molemmille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli, pienelle (?) kissalle aivan ylittämätön este! Ainakin äitini mielestä :) Kiitos!

   Poista
 9. Kiva jättää Helmi mummolaan, kun siellä hoidetaan niin viimeisen päälle hyvin. Ja kun Helmi viihtyy siellä. Muurahaisetkin imuroidaan pois Helmin kulkureitiltä häiritsemästä. Ihanaa, että Helmi voi hyvin ja ripuli ja pissavaiva ovat parantuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt uskallan Helmin mummolaan viedäkin lomailemaan kun neiti on kunnossa! Matka on ollut ostettuna jo pidemmän aikaa ja olenkin jännittänyt miten sen käy kun Helmi sairasti. Onneksi Helmi tervehtyi!

   Poista
 10. Helmi on ihan taatusti hyvässä hoidossa siellä mummolassa, ja varmasti odotettu hoitolapsi. Mukavaa lomaa molemmille!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.