perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ei, ei, ei

ja vielä kerran ei!

Sitä minä vaan mietin, että mistä ne aina keksivät sen, millä saa henkilökunnan takapuolen nousemaan sohvasta tai tuolista vikkelään? 


Sulo tietää jo, että tuon taulun rämppääminen saa liikettä mamman niveliin. 


Myös lampunvarjostinta on käytetty kynsihuoltoon. Muutaman kerran olen ottanut Sulon vastaan käsivarsilleni kun on ollut kaatumassa selälleen lampun kanssa. Enkä minä nyt tuosta lampunvarjostimesta tai taulun lasista niin huolissani ole, toivon vaan ettei Sulon tassuihin tule lasinsirua. 

37 kommenttia:

 1. Max: Onks teilläkin EI käytössä. Minä menen välillä sekaisin kun sanotaan "HEI" ja "EI" että kumpi olikaan kumpi. Pepsi ymmärtää äänensävystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Max, meillä ne tarkottaa melkein samaa asiaa. "Hei!' on jotain sellasta että "lopeta mitä ikinä teetkin", "ei" on jyrkempi hei. -Devi-

   Kissat kyllä osaavat... Mutta Sulo, Mamma antaisi varmasti huomiota muullakin tavalla! -Mirene-

   Poista
  2. Meillä on hei- ja ei-sanan lisäksi käytössä karjahdukset. Olen luullut, että vain leijonat karjuu, mutta niin tekee ihmisetkin, ainakin meillä. T: Sulo Mahdoton I.

   Poista
  3. Max: Ymmärrä sitä nyt sitten, kun joku tulee sisälle ja sanoo Hei Max! Mitä väärää minä silloin olen tehnyt..?

   Poista
  4. Kommunikaatiota on selkeästi selkeytettävä :D Hein sijalle täytyy ottaa selvästi toinen tervehdys, jottei se vie tehoa eiltä!

   Poista
 2. Sulo vähän kiusaa Mammaa. Aikoinaan kun huushollissa vilisti kolme pentua, otin seinältä pois hyllyllisen peilin kun näin kissojen mittailevan loikkaetäisyyttä siihen. Laitoin peilin "turvalliseen" paikkaan, mutta rikoin sen sitten itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän välillä :) Sen kyllä välillä oikein näkee kuinka etäisyyksiä mittaillaan :) Ja tässä tuli vielä hyvä muistutus, etteivät ne kissat välttämättä ole niitä jotka rikkovat asioita!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä! Ei sitä kannattaisi pitkiä aikoja sohvalla lojuakaan.

   Poista
 4. Kyllä Sulo tietää, milloin Mamma tarvitsee lisää liikuntaa;)

  VastaaPoista
 5. Mitenhän tämä tuntuu niin tutulta?

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasinkin, että saattaisit samaistua tämän kotitalouden tähän puoleen!

   Poista
 6. Tosiaan, jotenkin tutulta se kuulostaa. Kohta teilläkin siirretään taulu ja lamppu jonnekin toiseen paikkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakko siirrettiin, kirjasinlaatikko seinällä on tyhjennetty ja kirjahyllyyn on tehty tilaa :)

   Poista
 7. Kuulostaa tutulta. ;) Minä siirsin ruokapöydän kauemmas taulusta, kun Kollo olisi ylettynyt nojaamaan kynsillä ja tassuilla seinällä roikkuvaan tauluun. Kissa jo mittaili katseellaan ja tassuilla ruokapöydältä miten saisi taulun heilumaan. :D

  Tietokonepöydän (kulmapöytä) päällä on sitruunatuoksute, kun kissa oli ilmeisesti kurkotellut tietokoneen näytön taakse, oli pudonnut pienestä aukosta tietokonepöydän alle ja oli rynninyt tietokonepöydän eteen tukkeeksi laitettujen laatikoiden takaa pois.

  Johdot on piiloteltu ja laitettu johtokouruihin, kun Kollo ei kypsästä iästään huolimatta osaa jättää johtoja rauhaan. ;)

  Kissat tietävät sen, mitkä jutut saavat ihmiset liikkumaan vikkelästi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollolla onkin nyt varmasti paljon sisustettavaa kun olette uudessa kodissa :)

   Poista
  2. Kollo malttaa nykyään nukkua kunnolla vain suunnilleen joka toinen yö - kissan yö(sisustus)kiireitä. ;) Nyt tavarat ovat tietokonepöydän päällä saaneet olla kissalta rauhassa - saas nähdä kuinka pitkään. ;)

   Poista
  3. Uusi koti tuo uudenlaisia kiireitä :)

   Poista
 8. Näppäimistökin oli pudonnut alas, kun Kollo oli vauhdilla ja voimalla tullut pois tietokonepöydän alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mätkitään kaukosäätimiä :D

   Poista
  2. Kaukosäädin on mukava peliväline kissan mielestä niin kuin kynäkin. :D

   Poista
  3. Kynä on tosi hyvä! Sen on Sulokin huomannut :)

   Poista
 9. Huomion hakua niinkuin kaikki nuoret tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja kun hieman luo hurmaavia katseita mammaan niin kaikki ilkikurisuus unohtuu hetkessä!

   Poista
 10. Kyllä kissat löytää ärsytyskynnyksen siinä missä osaavat myös ihastuttaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekevät! Onneksi ihastuttaminen voittaa ärsyttämisen 100-0.

   Poista
 11. Voi, meillä ei ole eit tepsineet enää aikoihin... Niinpä kaikki tuollainen on kerätty vain suosiollisesti pois näkyvistä! :D

  VastaaPoista
 12. Meillä parhaan huomion kun menee kynsimään mun lempituoliani. Se on ollut kallis ja on kovasti mieluinen kässätuoli, ja kissathan sen tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin kissat tietävät! Minä olen aina ollut sitä mieltä, että kissat tietävät kaiken mitä tarvitsee tietää.

   Poista
 13. Kun tarpeeksi kauan ja monta kertaa sanoo ei, kissa ehkä oppii, jos on oppiakseen. Meillä Ruska 4 v näyttää ymmärtävän EIn ja joskus tottelevankin, joskus taas se tahallaan ärsyttää minua, kun haluaa jotakin. Rauha 11 kk taas ei ymmärrä tai sitten ei vain huvita ymmärtää.

  Kyllä on vaaran paikka tuo pöytä, siinähän on lasinen maljakkokin. Helmiä ei ehkä taulun heilutteleminen kiinnostanut eikä kynsien raapiminen lampunjalkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska varmasti ymmärtää EI:n, mutta noudattaa sitä käskyä kun parhaimmaksi katsoo. Rauha puolestansa oli Pinkkitassun Jäärä. Eikö?

   Poista
 14. Osaako Sulo myös häiriköidä ?
  Jestas !
  Vaan mikäpä kissa ei osaisi. Edesmennyt Veikka nakersi yöllä lipaston reunaa, joka oli sängyn päädyssä. Siitä muistona nakerrettu reuna ( tietysti ). Oli vähän ärsyttävä juttu, nyt reuna vain muistuttaa suloisesta Veikasta. Oikeasti olin vain huolissani pojan hampaiden kunnosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän. Mutta yleensä Sulo on tosi kiltti poika! Minullakin on ruokapöydän jaloissa Onnin kynnen jälkiä. En sitten vissiin koskaan voi luopua siitä pöydästä.

   Poista
 15. Lapset on lapsia ja kissanpennut pentuja :-) Kyllä mamma on välillä kovilla kun Sulo kaipaa huomiota. Mutta eiköhän se siitä lutviudu aikanaan. Toki Sulo ja Kapsu olivat lampunvarjostimien kimpussa Mesilässä ja Sipi ei :/ ? Jotta pojat on ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys, yllätys. Eilen Sulo ei tainnut rämplätä taulua kertaakaan :) Oli vissiin tarpeeksi ohjelmaa kun oltiin pitkään ulkona, Sulo tarhaili usein ja täällä oli vielä vieraskin. Uusinpana leikkinä on kaukosäätimien viskailu :) ja nyt sitten Sulo onkin jo aamunokosilla parvekkeella. Suloisena kuin mikäkin kissa ♥

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.