tiistai 17. kesäkuuta 2014

Vesimies (Sulo) + härkä (mamma)

Yhteensopivuus

Oli ihan pakko tehdä testi vesimiehen ja härän yhteensopivuudesta. Siis ihan pakko. 


Maa + Ilma = Tomu
Kiinnititkö huomiosi Eläinradan kapinalliseen? Vesimieheen on helppo ihastua: hänessä on salaperäistä charmia, joka vetää puoleensa ja valtaa ajatukset sietämättömästi. Arvostat kumppanisi älyä, vaikka lähtökohdiltanne olette kuin yö ja päivä. Kysymys kuuluukin, voiko suhteenne kestää?
Vesimies on edistyksellinen kapinallinen, joka haluaa kyseenalaistaa ja muuttaa vallitsevaa järjestystä. Sinä käytännöllisenä tukeudut sen sijaan jo olemassa olevaan ja keskityt asioihin, jotka ovat tässä ja nyt. Suhteenne tarjoaa varmasti jännitystä ja tyydytystä, kunhan raivaatte esteet tieltänne.
Hyvät puolet
Luonteeltanne olette molemmat lämminsydämisiä ja valmiita jakamaan, mutta osoitatte kiintymyksenne eri tavoin. Siinä missä oma elämä ja perhe näyttelevät pääosaa Härän elämässä, suuntautuu Vesimies kohti maailmaa ja globaaleja ongelmia. Yhdessä voitte siirtää vaikka vuoria, jos onnistutte yhdistämään pyrkimyksenne. Toisinaan muodostatte toimivamman tiimin työympyröissä kuin rakkauden kiemuroissa.
Erilaisuudestanne huolimatta voitte antaa toisillenne paljon: Vesimies saa tarjoamastasi tukevasta pohjasta turvaa, vaikkei ehkä myönnä sitä edes itselleen. Opetat hänet arvostamaan kauneutta ja mukavuutta. Sinulle yhteinen tie Vesimiehen kanssa tuo uusia virikkeitä. Kumppanisi rohkaisee sinua myös tekemään muutoksia silloin tällöin.
Haasteet
Individualistina Vesimies pelkää itsenäisyytensä menettämistä, eikä siksi helposti päästä ketään aivan lähelleen. Sinusta tämä voi tuntua oudolta ja vaikealta ymmärtää. Liika omistavaisuus ja mustasukkaisuuskohtaukset viilentävät kuitenkin Vesimiehen tunteet. Oletko valmis tinkimään kaipaamastasi läheisyydestä?
Olette molemmat todellisia jääräpäitä ja huonoja ratkaisemaan välillänne ilmeneviä erimielisyyksiä. Ristiriitatilanteissa tapanasi on puskea päälle kuin yleinen syyttäjä, mikä saa kumppanisi perääntymään kylmäkiskoisen naamion taa. Tämä ajaa Härän liikkeelle entistä kiivaammin, ja sysää Vesimiestä jälleen kauemmas. Ymmärrät varmaan, ettei lähestymistapa ole kovin rakentava. Tehkää töitä kompromissien eteen ja opetelkaa pomottamaan vuorotellen.

Kun vesimies on kissa ja härkä on ihminen, niin kyllä tämä aika sopivalta tuntuu. Vielä en kuitenkaan ymmärrä mitä globaaleja ongelmia Sulo pohtii, mutta minä olenkin vain ihminen. Rutiinit vesimies Sulo ainakin on laittanut uuteen uskoon. 

28 kommenttia:

 1. Sulo varmaan kertoo niistä glogaaleista ongelmista sitten, kun on keksinyt niihin ratkaisun :)

  VastaaPoista
 2. No mutta! Sulo saa sinulta turvaa ja tukevan pohjan, jolla voi muutella järjestystä ja vähän kapinoidakin! Sinä taas saat virikkeitä, joka toki on kaikille tarpeellista, jotta mieli pysyy virkeänä ja arkielämässä on luovuutta! Sehän menee aivan niinkuin pitääkin (kun kyseessä on kissa ja ihminen)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin aika hämmästyttävä osuva horoskooppi!

   Poista
 3. Kyllä noin hurmaava, pieni vesimies kääntää härän pään! Aurinkoista keskikesän aikaa! Täällä kesäpaikassa vain +5 ja sataa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmaava vesimies käväisi ulkona, räntäsateessa :) Taisi olla asteita viiden pintaan silloin täälläkin.

   Poista
 4. Hih, on tainnut mamma saada uusia virikkeitä ja Sulo on muuttanut ja kyseenalaistanut vallitsevaa järjestysta, kyllä :) -että ihan nappiin!

  Että pomotelkaa sitten sujuvasti vuorotellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tästä lähtien uskoa horoskooppeihin ihan täysillä :)

   Poista
 5. Hänessä on salaperäistä charmia, joka vetää puoleensa ja valtaa ajatukset sietämättömästi :)

  VastaaPoista
 6. Sulostahan paljastui ihan uusia puolia, kuten tuo suuntautuminen kohti maailmaa ja globaaleja ongelmia. Ja teistä molemmista: "Yhdessä voitte siirtää vaikka vuoria, jos onnistutte yhdistämään pyrkimyksenne." Oikea voimakaksikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taisimme jo kohdatakin yhden Sulon globaaleista ongelmista kun hölmö oravanpoikanen hyppäsi puuhun joka oli meistä noin metrin päässä... Nappasin pojan syliin ja tulimme kotiin!

   Poista
 7. :-D Ai niin, Sulo on vesimies, paras tähtimerkki kaikista tietenkin ;-)
  Onkos siellä joulutonttu käsittelyssä? Se ehkä liittyy globaalien ongelmien ratkaisuun ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No niinpä tietenkin! Täällä saa joulutontuksi naamioitunut käärme kyytiä kesälläkin!

   Poista
 8. Kyllä on muuten kerranskin horoskoopit kohdillaan! Anböliivabl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä meinannut itsekään uskoa, mutta totta se oli! Tein testin varmuudeksi kaksi kertaa ;)

   Poista
 9. Täähän on ihan täydellinen yhteensopivuus mätsäys teillä. Täydennätte toinen toisenne <3 <3

  VastaaPoista
 10. Tuossa sanottiin että Sulon pitää saada myös pomottaa välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sanottiin, ja uskokaa vaan, niin myös tapahtuu!

   Poista
 11. Paras mätz ikinä, onhan se nähty että nämä kaksi toimii yhteen tosi hyvin !

  VastaaPoista
 12. Sielläpä elellään härkäpäisesti vesimiehen aikaa :) Sulo ja mamma yhteen soppii, iltaisin pannaan pussauskoppii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä me pussataankin kun muilta kiireiltä (lue riehumiselta) ehditään!

   Poista
 13. Ai hitsit, taas Tellis ehti ensin kommentissaan! Minullekin tuli mieleent tuo Mamma ja Sulo ne yhteen soppii...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.