torstai 23. lokakuuta 2014

Tuliaisia

Tampereelta

Sulo sai Tampereen kissakahvilaretkeltä tuliaisia, muitakin kuin ruokatuliaisia. 

Molley oli tehnyt Sulosta ja kavereistaan Puolusta ja Rikusta kortin. Kortissa pojat esiintyvät punaiset stetsonit päässään ja Puolulla on kukkaseppele. Pohjana oli käytetty minun ja Mikko Murtosen kuvia viimeisemmästä tapaamisesta. 


Minä laitoin taulun kehyksiin ja seinälle. Tämä sopi myös Sulolle, eikä tätä taulua ole edes rämpytetty. Kiitos Molley! 

Unna Tuutikki Penninraha oli pistänyt Ellansa asialle ja Sulosta oli kehkeytynyt kaunis koriste pinkillä nauhalla. Koristeessa Sulo esittelee masuvillojaan. Upeaa! 


Kiitos Ella! 

Olin näistä tuliaisista varsin otettu ja hämmästynyt, en tiedä osasinko edes kunnolla kiittää. Uskoakseni kiitokset välittyvät myös tätä kautta. 

Sulon mielestä on vähintäänkin kohtuullista, että hänestä tehdään kortteja ja koristeita. Kissat kun ymmärtävät komeutensa ja kauneutensa päälle erinomaisesti. 

18 kommenttia:

 1. Stetsonit ja kukkaseppele, siinäpä tyyliä kerrakseen :)

  Hieman jännitti, saanko edes osan Sulon charmista ja upeista kuvioista toistettua piirrosmuodossa, mutta mikäli Sulo ei loukkaantunut tulkinnastani, olen otettu tästä hyväksynnästä. Mallina käyttämäni kuvahan löytyy hyytävää jännitystä sisältävästä postauksesta Mamman poika: http://naukulanperhe.blogspot.fi/2014/10/mamman-poika.html

  VastaaPoista
 2. Sulo ei missään tapauksessa loukkaantunut! Hyrisi vain tyytyväisyyttään :) Minä mietinkin mistä postauksesta kuva on, hyvin oli saatu kuvaan mamman pojan eleganssi ja masuvillat. Kiitos Ella! Tämä on upea!

  VastaaPoista
 3. Kivoja! Me ollaan pyydetty emäntää tekemään/tilaamaan meille fanituotteita. Kun Sulollakin on fanikortti..

  VastaaPoista
 4. Vau, miten HIENOJA! :D
  Kun on hyvä malli, ei voi replikaatioissakaan epäonnistua..

  VastaaPoista
 5. Upeita! Kuinka taitavia ja lahjakkaita faneja Sulolla onkaan! Siinä Sulo on kyllä oikeassa, että on oikeus ja kohtuus, että hänestä (ja muistakin kissoista) tehdään kortteja ja koristeita!

  VastaaPoista
 6. Voi kun mahtavat! Punaiset stetsonit :-D
  Vähempi ei nyt riittäisikään noin upealle pojalle. Kyllä noi kissatädit tietää. Ja osaa!

  VastaaPoista
 7. Hieno kortti ja koriste. Toivottavasti Sulosta on tulossa myös Joulu-aiheisia kortteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Muutamia joulupalloja on kyllä jo otettu esiin kuvauksia varten. Epäilen kuitenkin, että edelliset Naukulan asukit ovat jättäneet tänne sanattoman viestin että niillä ei sitten leikitä ;)

   Poista
 8. Sulolla on vankka ihailijkaarti :D
  (Harvalla teinipojalla muuten on...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo hyrisee tyytyväisyyttään :) Vielä yksi kuukausi, niin sitten Sulo on jo miesten luokassa. Ainakin kissanäyttelyissä.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Sulo kisu on minulle niin se ihana peruskissa, sellainen kuvio/ raita/ täpläkissa. Jos sattuma ei olisi vienyt minua manxkissojen pariin olisi minulla kissa juuri sellainen kuin Sulo.
   Mutta manx on nyt se kissa joka luonani asustaa ja se on monella tapaa ns. peruskissa ja muistuttaa suuresti eurooppalaista rotua, kuitenkin kissa ilman häntää.

   Poista
  2. Minäkin tykkään Sulossa samasta peruskissamaisuudesta. Kotikissoista oli helppo siirtyä eurooppalaiseen rotuun. Kiitos vielä kerran hienosta kortista!

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.