lauantai 14. maaliskuuta 2015

Nukkumisjärjestelyistä

Naukulassa

Ei täällä Naukulassa koko aikaa kylki kyljessä olla, eikä hännät ristissä. Täällä nimittäin nukutaan erikseen. Sulo viihtyy viileässä ja täpläpeti on suosiossa. Avoin ikkuna saunassa tuo Sulon haluamaa viileyttä. Namu puolestaan nauttii lämpimästä ja kulkee Naukulan aikaisempien valtiattarien polkuja, kirjaston aurinkopeti on Namun. Kun kuudelta herää, on hyvä ottaa jo pienet torkutkin. Vaan taitavat kohta reipastua kun tämä mamma kaivaa imurin ja lattiamopin esiin. Olenkin varannut siivoukseen aikaa ainakin puoli päivää, sillä apujoukkojen läsnäolo ei varsinaisesti helpota. 

20 kommenttia:

 1. Voi! Juuri nyt, kun pikku Namun pienet silmät ovat lurpahtamassa. Eikö sitä siivousta nyt voisi millään siirtää...? Vaikka viikolla ;-) Sulon paikka on varmaan aika hyvin imurin ulottumattomissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo jaksoi vielä imuroidakin, Namulle riitti lakanoiden vaihto :) Saunassa oli hyvä nukkua, vaikka täällä riehuttiin imurin kanssa.

   Poista
 2. Oon Sulo samaa mieltä, viileässä on paljon parempi nukkua :)

  VastaaPoista
 3. Hyvät paikat olette valinneet Sulo ja Namu!

  Meilläkin on aika pitkälti omat nukkumapaikat. Coco nukkuu aina isännän jaloissa ja minä haen paikan joko samasta huoneesta tai eri huoneesta pesästä tai iglosta. Pennut nukkuvat milloin missäkin. Usemmiten ne joskus yön aikana tulevat ihmisten sänkyyn, Lilja emännän jalkoihin ja Ruusu ihmisten väliin peiton päälle. Ja sitten aamulla (varsinkin viikonloppuisin, jos saa köllötellä pitkään) tulen aamupalan jälkeen takaisin sänkyyn. Silloin pyydän, että emäntä nostaa peittoa vähän ja hiivin peiton alle emäänä jalkoihin. Siellä lämmittelen kunnes noustaan.

  T. Bertta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidatte tykätä lämpimästä :) Pusku sulle Bertta-täti!

   Poista
 4. Nää sun kissat on kyllä niin sulosia, että kateeks käy.

  VastaaPoista
 5. Toiset ovat lämminverisempiä kuin toiset :) Meillä Törö liimaantuu aina kylkeen, pojat nukkuvat omillaan.

  VastaaPoista
 6. Juu, nelijalkaiset siivousapulaiset ei avusta huolimatta yhtään helpota siivousurakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kerralla alku oli hankalaa, tosi hankalaa, mutta sitten pienin apulainen väsähti. Isompi vaan sitten tarkasti siivousjäljet.

   Poista
 7. Meilläkin saavat pojat nukkua rauhassa, eivät yleensä ole vierekkäin mutta ei se menoa haittaa! ♥ Ihanat nukkumapaikat teillä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaisi tulla teilläkin aika lämmin jos yhdessä nukkuisivat :)

   Poista
 8. Meillä otettiin tänään alas lipputankovalot. Laadunvalvojat roikkuivat jokaisessa kerittävässä pätkässä, ei juurikaan helpottanut hommaa, mutta kateilla oli kivaa... Nyt ovat sitten ihan reporankoina, toinen sohvalla, toinen yläkerran rappusilla. Nekku on sitten jo vetäytynyt omiin oloihinsa, Nekun lempipaikka on Sulon tapaan saunassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on ollut auttavilla tassuilla mukavaa tuo puuha. Eikä ihme, että uurastuksen jälkeen väsyttää!

   Poista
 9. Yksin tai yhdessä, vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja herätessä sitä onkin sitten aina niin hienoa mennä kaverinsa luo!

   Poista
 10. Oma rauha on tärkeää perheessäkin.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.